Månedsarkiv: april 2013

Gør et uforglemmeligt indtryk med vandkunst som eksempelvis et spejlbassin i en klasse for sig

Der var mange valgmuligheder, da vores virksomhed i sommers flyttede til et nyt hovedsæde. Vi havde nemlig besluttet os for at gå planken ud og få skabt nogle beundringsværdige rammer med vandkunst både inde og ude. Som følge heraf var det udslagsgivende for mig at hyre en samarbejdspartner, der ikke blot kunne levere en fontæne eller et springvand. Derudover var det udslagsgivende for min virksomhed, at den valgte virksomhed leverede vandløsninger, der ville give vores hovedsæde et helt særligt look.

Nu hvor jeg har set slutresultatet må jeg sige, at det er ikke mindre end pragtfuldt. Vi har nu fået en lobby med et smukt spejlbassin, der er et slutresultat af grundig vejledning samt en projektering, der blev realiseret efter bogen og til tiden. Desuden er spejbassinet etableret i etager, så det går hele vejen op til 5. etage. Vores firma er kort fortalt blevet velsignet med et spejlbassin, der får masser af roser med på vejen.

Ved hovedindgangen er der ydermere blevet etableret vandkunst i fortræffelig kvalitet så hatten passer. Her er der blevet etableret et interaktivt springvand, som der er tilpasset bevægelser omkring det. I springvandets centrum er der indbygget en fontæne i et individuelt design, der harmonerer som fod i hose med bygningens enkle linjer. Hvis du også er på udkig efter vandkunst der vækker opsigt, vil vi som virksomhed som følge deraf uden tvivl anbefale den leverandør, som vi hyrede.