Månedsarkiv: juni 2013

Nu kan du selv lave tryk på t-shirt

Du kan producere dit eget tøj med tryk – havde du nogen anelse om det? Jeg har lige fundet en temmelig fortræffelig hjemmeside, hvor du kan fremstille en t-shirt med tryk. Det er muligt at få t-shirt tryk som enten et logo, tekst eller endog et personligt foto. Det er nemt at kreere tryk på tøj, du må bare vælge et stykke tøj, f.eks. en t-shirt, og bagefter påsætte dit logotryk el. andet print.

Her vil jeg berette, hvordan du skal gøre på hjemmesiden, når du vil fremstille din egen t-shirt med tryk. Vælg først den vare, som du godt kunne tænke dig at danne t-shirt tryk på. Du kan både erhverve t-shirts, skjorter og andet tøj, men ligeledes alle mulige ting. Man kan filtrere produkterne efter forskellige grupper, som eksempelvis kvinde og mand samt aldersgruppe. Når du har fundet det rette tøj, skal du beslutte dig for farve såvel som størrelse. Bevæg dig bagefter hen til det næste step, hvor du skal beslutte dig for dit print på tøj.

Tekst som textiltryk, kunne du godt tænke dig det, så kan du let nok blot indtaste teksten på det tøj, du har bestemt dig for. Placeringen, typen af tekst, farven & hvilket omfang, skriften skal have, er det muligt selv at vælge. Hvis du ej vil have tekst, men gerne vil have logotryk, kan du klikke på motivet og så hive det hen på dit valgte produkt. Du kan ligeledes her vælge omfang & farve og endvidere printteknik. Såfremt du kunne tænke dig print på tøj med et personligt billede el. et design, du selv har dannet, må du først oploade det på hjemmesiden. Derefter skal du tage fat på det med musen og trække det hen på det produkt, du har valgt, og afgøre omfanget af billedet. Idet du har færdiglavet dit print på tøj, må du klikke på Læg i indkøbskurv. Du må derefter bestemme at lave andet tøj eller betale, og så vil dit tøj med tryk sendes til fremstilling. Har du lyst til at fremstille tryk på tøj med et smart tøjtryk? Jeg vil anbefale dig ovenstående hjemmeside, hvis du har lyst til at producere ordentligt tekstiltryk til en god pris.

Den excellente kaffeautomat på kontoret

Koffein i kaffe gør, at jeg forbliver energisk, men jeg kan virkelig også godt lide smagen i en dejlig kop kaffe. Når jeg ankommer på arbejde, er det jeg starter med at gøre at styrte hen til kaffeautomaten og lave en god kop kaffe. Igennem tiden har vi haft mange kaffeautomater, men de har ikke alle sammen været lige gode. Jeg drikker to eller tre kopper, hver gang jeg er på arbejdet, men hver gang jeg er hjemme, har jeg bare ikke tid til at gøre det. Jeg arbejder på et kontor, og der er jeg foran computerskærmen hele dagen lang. Jeg er tosset med jobbet, men idet jeg får fri, så skal jeg endda hjem til mit andet arbejde – mine tre børn. Jeg lever i et stort hus med min husbond og vores tre fantastiske børn på 3, 5 og 9 år. Jeg elsker min familie meget højt, men det er svært at passe både mit job samt mine unger. Derudover sover jeg ikke så godt om natten, for min søn på 3 græder en hel del, så jeg må vågne op og så få ham til sove. Dette gør, at jeg hele tiden er sløv når jeg er på arbejdet, men til mit held ejer vi en kaffeautomat, og den kan jeg ikke leve uden.

Vores spritnye kaffeautomat er den bedste vi har været ejere af, og hermed kan jeg nu sige, at en velsmagende kop kaffe altså kun kan komme af en god kaffeautomat ligesom den, vi bruger nu. Jeg tænker på at få sådan en kaffeautomat, som vi har på arbejdet.