Månedsarkiv: september 2013

Efterskole – ridning

Det kunne være fornuftigt at læse noget mht. idrætsefterskole med eksempelvis efterskole musik samt efterskole ridning eller måske efterskole fodbold, hvor du har mulighed for at klare både efterskole 10. klasse og 9. klasse, samt hvor efterskole sundhed er fokusområde… Vil du gerne sammensætte en gymnastik efterskole med efterskole dans eller efterskole musik? En idrætsefterskole med stærke sociale relationer må være den optimale skole, man kan forestille sig. Vores gymnastik efterskole kan tilbyde dig et fantastisk år, hvor du virkelig kan afprøve et bredt spektre af alternative undervisningsformer i for eksempel efterskole teater og efterskole dans. Ligeledes får du mulighed for at opleve begivenshedsrige efterskole rejser plus små eventyr til gode og rigtige efterskoler priser. Derfor kan du udvikle dit talent for idræt og få en uovertruffen efterskole sundhed, idet du vælger at tage på efterskole 10. klasse på vores efterskoler Silkeborg, og selvfølgelig også lave efterskoler priser. Drømmer du om at tage på efterskole 10. klasse på en af få idrætsefterskoler, hvorpå fodbold spil optager meget tid i skoletiden? Tager du et år med efterskole fodboldlinje på vores gymnastik efterskole, er du sikret en masse spilletid på banen året rundt. Af den årsag har du mulighed for at udvikle dine evner på fodboldbanen, imens du er på vores ambitiøse efterskole fodboldlinje og ydermere spille i en topklub. Vores efterskole fodboldlinje er således intet mindre det oplagte valg for dig, som sukker efter en 9. eller 10. klasse med gymnastik efterskole, fodbold i en eliteklub samt stærkt fællesskab. Vil du i stedet forene et år på gymnastik efterskole med håndbold, er vores efterskole håndboldlinje lige noget for netop dig. Ved at vælge håndbold som linjefag får du en særlig mulighed for at deltage i det væld af begivenheder, der følger med ved at tage et år på efterskole Silkeborg, helt uden at dit håndbold spil bliver sat på standby. Som en del af vores nye efterskole håndboldlinje får du nemlig chancen for at træne på eliteplan i en af Midt- og Østjyllands håndboldklubber foruden på vores håndbold college. Tjek vores website ud og få flere informationer om vores efterskole fodbold eller efterskole håndbold samt, hvordan netop vi er en af de gode idrætsefterskoler, der kan tilbyde efterskole teater eller endda efterskole ishockey når timerne er overstået med dit medlemskab betalt. Dette tilbud er desuden gældende, i tilfælde af at du drømmer om en af de få idrætsefterskoler med et klart fokus på efterskole diabetes 1. Har du lyst til at høre mere mht. gymnastik efterskole med f.eks. efterskole billedkunst plus efterskole badminton eller muligvis efterskole kajak, hvor der er muligt at tage både efterskole 10. klasse og 9. klasse, samt hvor der er gode efterskoler priser? Ring gerne til os!

LED spot til Segway’en

En Segway har jeg, og jeg er glad for at rulle omrking på den inde i Århus. Jeg synes, det er morsomt, og derudover er der flere fordele med det – for eksempel er man ikke nødsaget til at sidde i lang kø på gaderne, samt arbejde hårdt, som når du kører på cykel. Jeg fandt på at peppe min Segway op ved hjælp af noget LED spot her den anden dag. Særdeles fedt kunne det være at sætte LED spot på Segway’en, da jeg så havde mulighed for at ræse rundt om aftenen og oplyse vejene med mit LED lys. Af den grund har jeg set på noget varierende LED spot på nettet, og nogle meget fede gule LED lys har jeg opdaget. Jeg har snakket med en ven, der er håndværker, og han har sagt ja til at sætte LED lys på Segwayen. Ydermere har han foreslået, at vi kan påsætte musik på min Segway. Det kunne være temmelig sejt. Jeg glæder mig meget til at skulle ud på aftenkøretur på min Segway med LED lys samt høj musik. Mit gæt er, at hele byen kommer til at være misundelige, idet de kører på cykel eller sidder i en lang kø ude på vejene. Har du prøvet at køre en Segway? Anbefale den kan jeg helt klart. Det er rimelig underholdende, og det bliver endnu mere underholdende med god musik foruden LED lys!

Få fundet fejl og skader i dine kabler til el-gulvvarme uden bøvl

Omend det ikke er en ting, som vi tit går rundt og overvejer, betyder noget så enkelt som gummi faktisk enormt meget i vores hverdag. Dagligt benytter vi nemlig flere forskellige genstande, som er lavet af materialet gummi: heriblandt f.eks. gummimåtter, gummistropper plus kantlister.

Gummien kunne dog ydermere bruges til genstande, som færre benytter, men som ikke desto mindre er af stor betydning. Det kunne fx dreje sig om svampegummi, en gasfjeder & gummiplader.

Netop derfor er gummi et meget brugbart og i realiteten helt uundværligt materiale. Af hvilket råstof skulle vi ellers lave en gasfjeder? & hvorledes ville vi kunne fremstille gummimåtter, gummiplader + gummistropper, hvis ikke materialet gummi fandtes…?

Blandt gummiens største styrker er samtidig gummiens åbenlyse funktionalitet. Materialet kan jo nemlig både laves blødt + ufleksibelt og kan i kraft af denne egenskab bruges til talrige uensartede objekter. Gummistropper er fx bøjelige, hvorfor de skal produceres af fleksibelt gummi. Gummiplader og kantlister er til gengæld fremstillet af ufleksibelt gummi, der ej på samme måde kan holde til at blive højet.

Hvis du igen bruger hvad enten gummiplader el. en gasfjeder, kunne du eventuelt være mere bevidst om, at et ganske betydeligt antal af de objekter, som vi anvender hver dag, faktisk er lavet af hårdt eller blødt gummi, selvom det faktisk kun er et fåtal, som bemærker, at det hænger sådan sammen.

Lønservice gør det at være firmaejer meget mindre vanskeligt

Når man er ejer af egen virksomhed, er det særdeles centralt at have en kompetent lønservice. Jeg har lige gået i gang med mit eget forretnigsselskab hvor der er nogle stykker ansatte. Egentlig har jeg en kontrakt med den allerbedste forretningspartner. Det pågældende er flinke og dygtige forretningsfolk der yder lønservice, og som tager ansvar for administration af lønninger, tid, projekter, job og dertil vores medarbejdere. Altid er det kompetente & engagerede medarbejdere, som tager hånd om mit firmas lønservice plus de resterende arbejdsydelser.

Ud over at styre vores lønservice, ordner vores samarbejdspartner dertil det hele, som har at gøre med tid. Det betyder, at de registrerer alle ting når det gælder komme-gå-fravær, fleks, overarbejde, lønforhandlinger foruden rapportering. Vi har endnu i størst grad brug for bare ordinær lønservice, fordi jeg blot har fire medarbejdere. Dog idet vi er blevet enormt, vil det være super godt, at hver ansatte på egen hånd kan undersøge oplysninger i it-systemet og derfra får overblik over sygedage samt følge med i lønninger, feriedage og andet. Derfor er jeg gennemgribende lykkelig for vores partner i relation til lønservice, da jeg ser store gunstige muligheder både i øjeblikket og fremadrettet.

Op til nu er jeg uden tvivl glad for mit valg, og det på trods af, at firmaet og jeg kun har samarbejdet med det her lønfirma i temmelig kort tid. Egentlig kan jeg sådan set sanse, at præcis her er der tale om en lønservice med virkelig god kaliber. Min partner og jeg skal på ingen måde være nervøse for om de trælse, forvaltningsmæssige opgaver føres ud i livet. Og er der noget, vi er i tvivl om, så tilbyder de foruden lønservice dertil fantastisk ordentlig vejledning.