Månedsarkiv: februar 2014

Familien og jeg rejser til Thailand, lige så snart, at vi får efterårsferie.

Det er ikke en sjælden begivenhed, at jeg ik kan lade være med at sværme mig til varme lande. Det dårlige vejr udenfor er bælgmørkt & kedeligt. Utallige ville garantrisse mene, at det er rigtig betegnende for det vejr, vi har i Norden! Langt de fleste tænker absolut, at os danskere har haft et forstemmende vejr de sidste par måneder. Dét resulterer i, at jeg begejstres af idéen om en langtidsferie - http://www.samson-travel.dk/rejsetyper/langtidsferie/ – til en nation, hvor vejret er bedre. Jeg sværmer om, at vi alle rejser til Thailand - http://www.samson-travel.dk/rejsemaal/thailand/ – og det kan kun gå for langsomt! Hele familien er begejstret for at opleve nye ting! & det kedelige vejr bestyrker jo hele familiens ønske efter rejser til Thailand, eller en langtidsferie et eller andet sted hen. Jeg finder behag i at rejse på alle slags måder; som rygsækrejsende, hvor kun forestillingsevnen determinerer grænser for gøremålene, eller en langtidsferie på en skøn beach, hvor jeg som det eneste slentrer fra kroen til stranden i adskillige dage! Der findes alligevel en type rejser, mange ik kan lide: temarejser - http://www.samson-travel.dk/rejsetyper/temarejser-med-rejseleder/ – ! Temarejser denominerer jeg de typer rejser, hvor alt er skitseret ned til den mindste bagatel. Familien føler, at det er ovenud uuholdeligt til hver en tid at være dependent af en ufleksibel tidsplanlægning. I hverdagen er der tit ekstremt mange ting, som man skal nå, så således mener jeg, at det er fortrinligt, at jeg ikke skal kigge på uret, når jeg rejser.

Det er lige ved at være uigennemførligt for mig at vente med at organisere min næste langtidsferie. Jeg kan vejre, at jeg sandelig brænder for at opleve nye ting. En langtidsferie giver en ny livskraft til hverdagens ensformige handlinger. Jeg har længe følt længsel efter, at vi alle sammen indenfor de kommende dage rejser til Thailand. De små pus har i evigheder drømt om en sådan langtidsferie, og Thailand er langt de fleste himmelhenrykte over. Med det vuns vil jeg gennemdebattere mine agendaer om en langtidsferie sammen med familien, og besnakke dem til, at hele familien rejser til Thailand hurtigst muligt! I den forbindelse er jeg indstillet på at kæmpe for, at familien ikke investerer moneter på en af de forfærdelige temarejser, som gemalen og jeg ingenlunde har været fortalere for…

At få udskiftet bilruder er meget dyrt

Mange mennesker er klar over, at det er omkostningsfuldt at eje en dyt. Du må faktisk ikke udelukkende lange penge over disken til dit forbrug af benzin, som du indimellem nødvendigvis må bruge penge på: Der forekommer ligeledes udgiftsposter såsom f.eks. miljøafgift.

De ovennævnte udgiftsposter kan de fleste budgettere med, men der forekommer endvidere en række ”uforudsete udgiftsposter”, som i en fart kan forpurre bilejerens planlagte budget.

Udskiftning af bilruder ifm. reparation af stenslag - autoruder.dk/reparation-af-stenslag, eller reparation af forrude - autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude, , er en skod omkostning, der ikke kan forhindres. Hyppigst er det jo faktisk ikke bilejerens skyld, at forruden smadres af fx et stenslag. Faktisk kan det være forårsaget af for eksempel en bitte småsten, der oprinder fra en bil foran. De fleste mennesker vil allerhelst omgå at skulle betale udgifterne til en reparation af forrude. Præcist af denne årsag forsøger de fleste bilførere som regel at vige udenom at lægge sig bag ved lastbiler.

Det er jo ikke helt bagatellignende summer, som forlanges. Under disse uforudsete udgifter er blandt andet reparation af stenslag & reparation af forrude, der mange gange fører til at bilruden må udskiftes. Dette vil sige, at mekanikeren ifm. reparationen af stenslag skal bortskaffe rudeglasset fuldstændigt & i stedet erstatte af noget splinternyt.

Oplevelser, der betyder noget samt begivenheder, du altid vil huske, skal du få på denne musik højskole

Flertallet af unge har problemer ved at finde ud af, hvad de vil bagefter grundskolen. Klar til en videre uddannelse er de eventuelt ikke, eller eventuelt har de brug for tid til at udforske, hvilken retning, de kan vælge. Ligegyldigt om de er i musicals, børneteater eller sport, kan vores højskolerejse , www.uldum-hojskole.dk/om-h%C3%B8jskolen/mere-information-2/hoejskole-rejser, blive den optimale mulighed for at undersøge forskellige interesser, samt samtidig bruge et stykke tid uden forældre til også at opnå selvstændighed.

Minder samt bekendtskaber som kan huskes hele livet, oveni at flertallet af de teenagere herved som noget nyt bliver nødt til at leve uden deres forældre, giver et ophold på en musisk højskole. Noget, som skaber indsigt plus selvstændighed, betragtes opholdet som.

Vores musiske almen højskole , www.uldum-hojskole.dk/lange-kurser, besidder enorm kærlighed til musikalitet, det vil sige, at uafhængig af typen af retning du beslutter dig for her, kommer her næsten altid musiske fag indbygget i ugen. En ting, flere af vores elever har mange gode stunder ud af, er, at vi tilmed giver mulighed for at benytte højskolens musiske faciliteter efter undervisningen. Hvert år har eleverne en stor forestilling, fordi denne højskole musik , www.uldum-hojskole.dk/musikhojskole, i tillæg til sædvanlige højskole kurser også er en teater højskole. Gennem opsætningsprocessen bliver både lært tips i kostumer plus scenedesign. Noget andet, vores almen højskole fokuserer meget på, anses som kreativitet. Vi tilbyder en masse varierende former for kunst og udtryksformer, blandt andet filtning, skulptering, foto og design af smykker. Slet & ret kreativiteten sætter begrænsninger.

Sportslig læring er desforuden vigtigt hos denne højskole, oveni kreativ og musikalsk læring. Alting fra boldspil til svømning plus holdspil tilbydes her på højskolen, samtidig med en masse friluftsaktiviteter, som desuden styrker viljestyrke samt fysisk styrke.

Uanfægtet af hvilket område, du finder dig interesseret i, eksisterer her bestemte værdier, vi med sikkerhed vil love, at disse højskole kurser kan lære dig – samarbejdsevner, viljestyrke og disciplin. Og derudover erfaringer med vores vores teaterforestillinger.

Anvendende el-gulvvarme er du sikret et bekvemt indeklima

Såfremt man kan kalde sig boligejer bliver det værd at overveje el-gulvvarme (http://www.gulvvarme-service.dk/), hvis du kan genkende fornemmelsen af isnende kolde fødder så snart, du forlader dobbeltsengen. Vælger du el-gulvvarme kabler i stedet for vandbåren gulvvarme får du nemlig opvarmet gulvene og selve rummene i din bolig til en konkurrencedygtig pris, da du er fri for at smide penge ud af vinduet at varme et tykt lag af beton op. Dette resulterer i, at du har chancen for at varme en almindeligt isoleret bolig på 115 kvm op for blot 12.000 kr. for et helt år ved at bruge elgulvvarmen som den eneste varmekilde.

Fungerer varmekablerne ikke, eller oplever du at relæet i huset crasher som en følge af at en eller flere sikringer ikke kan mere? I det tilfælde vil en kompetent reparatør kunne udpege fejlkilden på ingen tid bare ved at tage termografisk grej i brug. Bagefter er det bare at brække gulvoverfladen op på et lille stykke af jeres gulv for at reparere jeres el-gulvvarme. I samme ombæring er det tillige muligt at foretage en mere dybdeborende undersøgelse af øvrige dele af systemet. Det eneste, der er påkrævet for dig og din familie er at ringe til den optimale fagmand med ekspertise i el-gulvvarme, og så kan alt dette afsluttes ret smertefrit og uden større omkostninger. Ønsker du at høste frugterne af af udgifterne til elektrisk gulvvarme, er det dog essentielt, at du og din ægtefælle ikke kun sørger for, at din villa er isoleret tilstrækkeligt.

Hvis der opstår tegn på fejl i anlægget, bør din kæreste og dig tillige til enhver tid reagere prompte, ved at ansætte en dygtig elektriker, der er i stand til at udbedre skader i jeres elektriske gulvvarme anlæg. En kompetent tekniker med kompetence inden for el-gulvvarme kan nemlig identificere skaden på dit jeres el-gulvvarme system på kort tid plus dernæst ordne den ligegyldigt hvilket form for mærke systemet er.

Efterskole, sund kost & en positiv dagligdag

Spændende, ny hverdag m. efterskole, løb og en-dags-ture. Mig og min mand indskriver hjemmets ældste søn direkte på efterskolen i nabobyen, så snart det er muligt & han er gammel nok! En sund livsstil indebærer god kost og motion i et mobbefrit miljø. Sådan nogle ting danner grundlaget for, at unge mennesker kan få større trivsel samt mere handlekraft såvel som et bedre selvværd, tolerance & fællesskabsfølelse. Efterskolens elever bør have mange chancer for at røre sig, og det er derfor, der efterhånden er en del efterskoler, som har talt for, at sund kost & yoga er en større del i det daglige liv – hvis man har brug for det. Jeg mener, at det drejer sig om at være ude i den fine natur, de steder, det kan lade sig gøre, og dyrke motion i græsset hver morgen for at blive frisk & veloplagt til første time. 1 år med efterskole, motion & absolut sund kost… Jeg er sikker på, at han vil få meget ud af det!

Send dine børn på efterskole; sund kost og en sund kost. Det er sundt at være fokuseret på sit eget helbred, & det er essentielt, man begynder i en ungdommelig alder. Hvis man kommer til at bevæge sig ind i en rigtig dårlig periode med usund kost og nada motion, er løbet måske allerede kørt. Det er ikke kun dig, det rammer – rollingerne er lige så eksponeret som du er. Hjemme er alle optimistiske over for grundidéen vedr. efterskole, styrketræning & meget gerne også løbetræning hver morgen – det vil være effektfuld både i forhold til at komme i form, men også ift. at det giver en god del selvrespekt.

Akkurat nu er det ligeledes en mulighed at spendere penge på en billig mc forsikring…

Sidste jul kom min mor og jeg kørende & vores øjne fangede en plakat, der førte kampagne for motorcykel forsikring. Til at starte med kom en hel del til at spekulere på, om ikke den virkelige stavemåde er: motorcykelforsikring… Som det næste reflekterede adskillige over, hvorfor, at dét er vigtigt at have en motorcykelforsikring. Vi tænker, at der er en temmelig stor risiko for uheld sammenkoblet med at fare rundt på motorcykel, og af den grund er det uundværligt at besidde en motorcykel forsikring!

Mange mennesker finder forsikringer bekostelige. & jeg gennemtænker af den grund ofte, om dét er en god investering. Men mange mennesker vil mene, at en motorcykelforsikring er essentiel. De nævnte priser, hele selskabet lagde mærke til var udtryk for en temmelig billig mc forsikring - http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel – , så der er egentlig ingen undskyldning for ik’ at købe en motorcykel forsikring. Dét var en virkelig billig motorcykel forsikring - http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel/Om-forsikringen – , således alle mennesker har moneter nok!

Det lille forsikringsselskab førte også kampagne for en bestemt art motorcykelforsikring: forsikring Harley Davidson. Dén type, lige knap så billig motorcykel forsikring er rettet mod, selvfølgelig, kun til kunder med en MC af dét brand. Forsikring Harley Davidson er meget dyrere, men dét er absolut ikke en forsidehistorie. Der er fattelige grunde bag, at selskaberne ik kan tilbyde en billig mc forsikring til HD motorcykler. Det kræver nemlig en speciel forsikring Harley Davidson, & sådanne er mere bekostelige, af den grund, at mc’en også er dyrere. Derfor: så længe man som kunde ikke er villig til at give dén sats, må man købe en anden MC, sådan man kan investere i en billig mc forsikring. Som allerede sagt, kan du ik undgå at købe en assurance, da assurancer jo ikke kun købes for sig selv, men også for de personer du muligvis skader. Ergo: vi vil mene, at det ér meget næstekærligt at spendere moneter på en billig motorcykel forsikring!

Erhverv en brugt Skoda og få en kvalitetsbil

Ved at bruge penge på en brugt Skoda [www.skoda-birkerod.dk/Brugte-biler/Default.aspx] Superb Combi [www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Superb-Combi/Default.aspx] eller Skoda Fabia, som ikke har kørt så langt, får du og din partner en ny bil, som vil kunne fragte alle familiemedlemmer frem til deres destination i lang tid frem. Som følge deraf vil du i de fleste tilfælde kunne anskaffe en kvalitetsbil uden at betale en herregård for den, hvis du og din familie ender med at skaffe en brugt Skoda i modellen Fabia eller Superb Combi, der f.eks. udelukkende er blevet ejet af én indehaver, fra et professionelt Skoda værksted med egen brugtvognsafdeling.

I tilfælde af at du er på udkig efter en stor familiebil med god brændstoføkonomi samt kørekomfort til en kontantpris, der er til at betale, kan der som følge deraf være en lang række aktiver ved at finde en Skoda i modellen Fabia Greenline eller Superb Combi. Du skal dog tænke nøje over, hvilken en Skoda, som er mest passende til dine behov, før du investerer i en brugt Skoda. Der findes desuden flere andre faktorer, som du optimalt set må tage med i overvejelserne, i det tilfælde at du køber en Skoda Fabia Combi.

Har du taget et valg om at anskaffe en brugt Skoda, vil det især være fundamentalt, at du handler med en troværdig sælger. Derfor er det tit bedst at du finder et Skoda værksted, der tillige handler med brugte biler. Investerer du i en brugt Skoda Fabia fra et godkendt værksted og ikke hos en privatperson, er du nemlig sikker på, at jeres nyanskaffede Skoda Superb Combi vil være fejlfri på købstidspunktet og ikke har flere km på samvittigheden end det angivne.

En anden fordel ved at købe en ældre Skoda Fabia fra et professionelt Skoda værksted er dog, at din ægtefælle og dig som udgangspunkt desuden kan få gavn af den udvidede fabriksgaranti fra Skoda. Har du truffet en beslutning om at købe en Skoda Superb Combi eller en Skoda Fabia Sport med god kørekomfort? I det tilfælde er det muligt for dig finde et autoriseret Skoda værksted i nærheden, som også har en salgsafdeling med en hurtig Google-søgning.

Har du brug for at læse mere vedrørende nye regler trailerkørekort?

Begynder du snart på at tage et trailerkort? Har du lyst til at lære noget mere vedrørende trailerkørekort pris & nye regler trailerkørekort? Det kan også være, du vil lære mere ifm. et hestetrailer kørekort? Det elementære kørekort giver dig ret til at køre med vognlæs fra 1 til 700 kg foruden en vægt af vogntog på maks. 3.500 kg.

Der kom nye regler trailerkørekort, 2013 i starten af året, som eksempelvis forårsager, at man kan forstørre sit generelle B-kørekort til B+. De nye regler trailerkørekort giver dig ret til at køre med en samlet vægt på max 4250 kilo. Behøver du trailerkort, som giver dig lov til kørsel med denne vægt af bil + anhænger, vil det være et BE kørekort, du burde tage. Talrige folk har den holdning, at der er klare plusser med BE kørekortet i stedet for B+ kortet. Undervisningen plus prisen er den samme, så du vil få mere for de penge, som du skal bruge. Forskellen er, at du ved BE kortet skal køre rundt med et mere tungt vogntog til dine køretimer og ved prøven. Du kan køre med et langt mere tungt vogntog, og yderligere så vil dit BE kørekort være anerkendt overalt. Du kan få en udsøgt trailerkørekort pris, og man kan sagtens få sit trailerkørekort København. Er det et hestetrailer kørekort el. campingvogn kørekort, som du kunne tænke dig at have, kan man ligeledes dette. Spørg løs, hvis du gerne vil høre mere ift. bl.a. BE kørekort, hestetrailer kørekort, nye regler trailer eller trailerkørekort København.

Få fat i vejafmærkning af høj standard til din virksomhed

Nogle sæsoner tilbage overførte jeg mit selskab over i andre bygninger, så jeg på den måde kunne kreere plads til trucks såvel som andre køretøjer. Dette virkede uden tvivl som et betydeligt skridt for min industrivirksomhed, men her var trist nok adskillige sager, som var nødsaget til at klares, før bygningerne var helt klar til mine køretøjer. Det ville være komplet utænkeligt for kunder at finde frem til mit selskab, da her i begyndelsen overhovedet ikke nogen vejskilte eller reklameskilte eksisterede. Sekundært eksisterede her ikke nogen vejafmærkning, noget der egentlig kunne besværliggøre processen med at finde rundt i området med tunge køretøjer, især pga. at det var et ukendt sted for de fleste af mine chauffører. Vi havde på grund af dette behov for professionel ekspertise for at ordne alle vores komplikationer.

Nogle folk, der lykkeligvis tilbød alt, hvad vi havde brug for, kontaktede vi. Flotte og informative vejskilte, både til reklamering og vejvisning, skabte jeg vha. disse eksperter. Sådan at det nu virker hundrede pct. udelukket at fare vild, fik vi i tillæg til dette tegnet solid vejafmærkning med tydelige streger. For at sikre, at her på ethvert tidspunkt er plads til alle vognene, ville vi sidst men ikke mindst have vejmarkering [www.vejskilt.dk/vi-tilbyder.html] til parkeringspladser indenfor. Vha. vejskilte samt vejafmærkning får vi alle forudsætninger for en funktionel plus ubekymret hverdag, det er ikke nogen hemmelighed.

Min bedre halvdel og jeg står konfronteret med en herlig ombygning af vores liv!

Vi kan mærke, at det er tid til, at prinsen & jeg flytter på landet. I lang tid har min bedre halvdel og jeg boet i en temmelig lille lejlighed inde i centrum. Men akkurat nu er tiden inde til, at vi vil bo i vores eget hus. Den drøm skal begribes i konneksitet med, at vi tænker, at der ikke går virkelig lang tid, inden vi skal ha’ nogle rollinger! Vi efterstræber et arkitekttegnet hus (http://www.bimdesign.dk/privat1), da vi mener, at dé er de mest praktiske. Men ydermere af den grund, at vi er klar over, at en ombygning ligeledes på ingen tid er dyrekøbt. Kæresten og jeg har i flere måneder været i tvivl om: hvad koster en tilbygning - http://www.bimdesign.dk/m2-priser – egentlig? Men vi har nu tjekket dét, og erkender, at en ombygning hurtigt bliver mere bekosteligt end et arkitekttegnet hus, hvormed vi på egen hånd kan få lov til at bestemme. Med et arkitekttegnet hus er det muligt at få det nøjagtig, som vi har lyst til!

Om ej så forfærdelig længe besøger vi arkitekten, som skal tegne et såkaldt arkitekttegnet hus for os. Og vi bringer med os selvfølgelig alle vores indfald, og så må tiden vise, hvor meget af det, der kan fungere i praksis. Det drejer sig selvfølgelig om, hvor mange moneter, vi ønsker at spendere på et arkitekttegnet hus. Men som just fortalt, havde vi allerede klarlagt, hvad en ombygning koster, & det ville mindst beløbe sig på det samme som et arkitekttegnet hus. Min udkårne og jeg har tillige funderet over: hvad koster en tilbygning når man medtager alle udgifter, som kan opstå. Og det er omtrent lige så kosteligt, som både en ombygning samt et arkitekttegnet hus. Så vi er sikre på vores målsætning om et arkitekttegnet hus. & vi kan bestemt ikke vente med at invitere venner & familie hjem til os. Efter at vi har levet på så få meter i så lang tid, ser vi nu frem til at bo i et fantastisk arkitekttegnet hus.