Månedsarkiv: september 2014

Splinternyt lingeri vil jeg overraske min kæreste med

Jeg skulle erhverve kondomer, nyt lingeri plus sexlegetøj til min kæreste og mig, og af den årsag var jeg inde i en sexshop den anden dag. Vi har været sammen i tre år, og på grund af det vil jeg gerne overraske ham med sexet lingeri foruden sexlegetøj. Jeg købte ydermere kondomer, men det var mest til glæde for mig. Den sexshop, jeg var i, indehavede et bredt udvalg af sexlegetøj foruden meget andet. De ejede meget varierende lingeri, så det var besværligt for mig at vælge, specielt fordi jeg skulle finde noget, som kæresten ville kunne lide, men ligeledes mig selv. Sexshoppen havde også utallige divergerende kondomer, for eksempel nogle, der havde smag. Efter min mening var det en glimrende sexshop, eftersom at de havde så enormt et udvalg, og eftersom at sexshoppen var en forretning med ordentlige forhold.

Jeg ser ganske meget frem til at overraske min kæreste i aften ved brug af det nye, sexede lingeri og sexlegetøjet. Jeg ser ligeledes frem til at benytte mine nye kondomer, af den grund at jeg købte nogle, som havde riller, og jeg håber, at de giver mig en dejlig følelse.

Kunne du også godt tænke dig at give din kæreste en overraskelse, så vil jeg helt klart rekommandere den sexshop, jeg erhvervede sexlegetøj og så videre hos. Faktisk kunne jeg godt tænke mig at bruge penge på et sexet kostume derinde en dag.

Erotik & sex i parforholdet

Erotik ind i vores parforhold kunne min kæreste og mig godt tænke os at få, så vi har set os om i en forretning med sexlegetøj sammen for at anskaffe nogle forskellige ting, blandt andet en ny dildo, som kan hjælpe os med at få det gode sexliv tilbage. Det er ikke ret ofte, at vi har sex, og hvis vi endelig har, er det lidt kedeligt, og pga. det forsøger vi at anvende sexlegetøj, så vi kan få lysten til sex tilbage. Det eneste sexlegetøj, vi var i besiddelse af forinden, var en dildo, der ej duede længere. Min fyr elsker erotik, men han har haft yderst travlt på jobbet, så sexlivet er ej det samme mere. Faktisk har han altid, så vidt jeg husker, elsket forspillet, og han kan godt lide at se mig masturbere ved brug af en dildo, lige idet vi er ved at gå i gang med at have sex.

Vi var inde i shoppen, der solgte sexlegetøj foruden anden erotik her den anden dag, og der spenderede vi penge på en masse divergerende ting. Ting til mig, som eksempelvis en dildo, og ting til ham, foruden nogle ting, som vi begge to kan nyde, anskaffede vi os. Særdeles sexet at se på sexlegetøj med min kæreste var det, så vi fik faktisk lyst til straks at tage hjem for at have sex.

Vil I vide noget? Det gjorde vi!

På min tidligere arbejdsplads var jeg den mest habile til at styre butikkens lønservice…

Der er en ”nyhed”, jeg endnu ik har involveret jer i… Præcis ligesom virkelig mange andre mænd og kvinder, blev jeg desværre påvirket af såkaldte effektiviseringsrunder på mit tidligere job. Det firma, jeg var ansat i havde ik præsteret dét, de havde sat sin lid til, & som en utilsigtet følge måtte de opsige kollegaer. En af dem var ulykkesagligvis lille jeg. Mit verdensbillede faldt sammen… Jeg var helt utroligt hjernedødt glad dét arbejde… Jeg var beskæftiget indenfor lønadministration & lønservice på kontoret for løn… Jeg har i adskillige år været ansat indenfor lønadministration & lønservice i mange forskellige kontekster, men lige netop mit sidste arbejde var i stand til at tilbyde mig noget udefinerbart, der var fuldstændig specielt! Af den grund var det med en handlingslammende sorg, at jeg til sidst måtte erkende, at mit tidligere arbejdssted ik’ kunne beholde mig som ansat… Jeg kunne virkelig godt lide at komme det sted, ikke mindst på grund af de dejlige ansatte. Vi var en bitte trofast arbejdsgruppe på det kontor, hvor jeg holdte til, og det fungerede meget dejligt! For i & med, vi ik var så mange, lærte vi hinanden at kende på flere planer!

Min dagligdag er ved at vende tilbage til de velkendte rammer. Men jeg ville ik’ være sandfærdig, hvis jeg ytrede, at min afskedigelse ik tog hårdt på mig. For det gjorde den VIRKELIG meget, & jeg reagerede så absolut voldsomt i forhold til andre. Men i løbet af nogle måneder er min depressive tankegang blevet rigtig meget mindre, & jeg føler mig stille og rolig klar til at lede efter et nyt arbejde! Jeg vil temmelig gerne arbejde inden for det samme arbejdsfelt, med enten lønadministration eller lønservice! Men dermed ej sagt, at jeg ikke er fuldstændig villig til at udføre et arbejde, hvor jeg ik skal jobbe med mine yndlingsbeskæftigelser: lønadministration eller lønservice! For mere end nogen andre ting, vil jeg jo i grunden bare kolossalt gerne ha’ et arbejde… Jeg brænder sådan for at vende tilbage til jobmarkedet… Så i realiteten betyder selve jobbeskrivelsen ik’ så meget når alt kommer til alt…

Der er adskillige kærestepar, som har rigtig meget erfaring med, hvad en penispumpe kan udrette.

En hel del forskere taler om, at vores liv ik er sammenlignligt med par forhold. Vi har alt for travlt med at jage det perfekte liv til, at der er tid til sex i hverdagen. & som konsekvens af det ovenstående er der fantastisk mange kæreste forhold, der ikke klarer sig. Jeg er ikke i tvivl om, at den mest skønne løsning på denne problemstilling er kærtegn. At man prioriterer at sætte tid af til at være sammen som kærestepar. Jeg vil derfor iværksætte en shop, der skal være forhandler af sex legetøj som for eks. we vibe » http://www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html,, en penispumpe » http://www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html, og tenga » http://www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html,. Mit ønske er, at ting såsom we vibe, en penispumpe og tenga kan hjælpe par til at genfinde deres foreskelse, og derved undgå, at de ender deres kæresteforhold. For jeg føler inderligt, at det er så forfærdelig sørgeligt, at skilsmisse antallet er så høj i dag. Jeg er uhelbredelig romantiker & tror på den eneste ene. & jeg er overbevist om, at det er de umiddelbart ubetydelige ting i hverdagslivet, der gør forskellen!

Jeg har også selv været bundet af et par forhold i fantastisk mange år. Så jeg kender udmærket til når man oplever, at forelskelsens rus forsvinder stille og roligt og dagligdagens pligter tager over. Men jeg vil ligeledes argumentere for, at man i fællesskab aktivt kan arbejde henimod at få nærværet og nærheden tilbage. Dét kan man eksempelvis gøre gennem produkter såsom we vibe, en penispumpe og tenga. We vibe, en penispumpe & tenga er blot få eksempler på sexlegetøj, der findes usandsynligt mange forskellige varer. Det vigtigste er, at man som par finder lige nøjagtig dét, man bedst kan lide. Mit ønske er at indrette min shop sådan, at besøget i sig selv er en rar oplevelse. Min tanke er, at man kan tage på visit sammen i min forretning, og dele et par timer sammen som ægtepar. Oplevelsen skal på den måde bidrage til at bringe ægtefolk tættere på hinanden. For jeg tror på, at selv en forholdsvis simpel ting kan gøre en rigtig stor forskel.

En bestemt slags penisring er slet ikke til at opspore i en nymoderne shop.

Denne blog er en fortælling om sex! Jeg føler ik’ selv, at min fortælling er ømtålelige emner, men mange vil muligvis mene noget andet. Landet ligger sådan, at jeg leger med tanken om at åbne en lille biks med diverse ting, som bruges i soveværelset. Min butik skal sælge dildoer, glidecreme & en helt særlig type penisring. Jeg har på eget initiativ blotlagt den branche, jeg vil ind i, & det ligner, at der er et hul, som jeg kan udnytte til min fordel. Der er slet ik tvivl om, at der eksisterer millioner af bikse, der tjener deres knaster på salg af dildoer, glidecreme og en særlig slags penisring. Men faktum er, at virkelig mange af disse butikker lægger i de knap så små byer. Bor man længere væk fra de store byer er der derved alene dén mulighed tilbage at handle i en af de meget populære net-shops, der er sælgere af sex-remedier som eksempelvis dildoer & glidecreme. Når man bevæger sig væk fra de forholdsvis store byer er markedet for dildoer & glidecreme af den grund ik umuligt at erobre. & det er dén åbning, jeg håber på, at jeg kan udnytte. Jeg vil gå målrettet efter de ekstremt små landsbyer!

Min største udfordring er, om jeg er i stand til at tiltrække mennesker til en fysisk shop! For der er helt sikkert skrevet kolossalt meget om, at internethandel blomstrer i vores samfund, og at kurven udelukkende er opadgående. Men jeg er fuldstændigt sikker på, at hvis jeg kan indrette nogle imødekommende shops, hvor der er formidabelt at være, kan jeg tiltrække & beholde min kommende købere. Jeg forstiller mig, at eks. par vil komme på besøg i min butik, hvor de sammen shopper dildoer og glidecreme. Besøget skal på den måde være en kæresteoplevelse. En dejlig oplevelse man får sammen som kærestepar. Besøget skal på den vis bidrage til at spice samlivet op… Hvilket en shop på nettet på ingen som helst måde ville formå at matche…

Der må tys til uddannede hænder når det er nødvendigt med en omgang iPad og iPhone reparation

Nu er varmen kommet, dvs. rigelige uovertrufne timer i drivhuse såvel som pavilloner. Jeg overvejer at anskaffe en pavillon - www.hobbydrivhuse.dk/shop/pavilloner-3s.html, eller et drivhus - www.hobbydrivhuse.dk/shop/frontpage.html, , dog har jeg ikke valgt endnu, grundet at jeg nemlig ej ved, hvorvidt pavilloner eller drivhuse er i besiddelse af flest plusser. Både en pavillon plus et drivhus er ejere af et væld af plusser. Jeg kan godt lide at anvende tiden i vores have, fordi det nemlig er dér, jeg bedst slapper af, og det kan jeg jo gøre i en pavillon. Generelt er jeg glad for frisk luft, når solen skinner og fugle, når de pipper. Idet jeg bruger tid i min have, plejer jeg at læse en bog el. passe blomster, så som mine krysantemummer. I mange år har jeg godt kunnet tænke mig et drivhus, hvori jeg kunne plante drivhusafhængige blomsterarter. Jeg synes nemlig, blomster er så yndige. Adskillige blomster har jeg både udenfor såvel som ikke mindst indenfor. Mine yndlingsblomster er solsikker, der både kan nydes i pavilloner plus drivhuse. Vi, jeg og min mand, har talt ift. valget mellem drivhuset foruden pavillon, dog siger han, at jeg må beslutte det. Hvilken beslutning skal jeg dog tage? Jeg vil nok helst købe en pavillon, men nu må vi se, hvad det kommer til at blive til. Vi vil antageligvis elske det lige meget hvad det bliver, som jeg bestemmer mig for – en pavillon el. et drivhus.