Månedsarkiv: juli 2015

T-shirts, shorts, kjoler plus meget andet børnetøj

Jeg bliver nødt til at anskaffe adskilligt nyt børnetøj [http://www.smaahjerter.dk/] til mine døtre, gerne billigt børnetøj [http://www.smaahjerter.dk/outlet_307.html], fordi jeg måske næste år må skifte garderoben ud endnu en gang.

Jeg har fundet sommertøjet frem derhjemme til mine døtre, nu hvor det er ved at være sommer. Min ene datter ville gerne have en af sine sommerkjoler på, da solen skinnede her den anden dag, og der fandt jeg ud af, at jeg desværre bliver nødt til at finde noget nyt børnetøj, pga. at hun overhovedet ikke kunne være i kjolen. Jeg fik bagefter begge mine døtre til at prøve alt deres sommertøj, men stort set intet kunne de passe, på grund af at de åbenbart er blevet en hel del større siden sidste år.

Jeg kan sædvanligt godt lide at spendere penge på noget dyrt børnetøj fra velkendte brands, fordi kvaliteten oftest er bedst, dog vil jeg denne gang egentlig helst anskaffe noget billigt børnetøj, sådan så det ikke bliver spildte penge, såfremt de ej kan være i det til næste år. Jeg har besøgt en internetside for at se på børnetøj, hvor jeg fandt en masse billigt børnetøj fra kendte brands. Et stort udvalg af tøj til sommeren havde de, som bl.a. t-shirts, shorts & kjoler foruden sandaler og meget andet. Jeg købte rigeligt børnetøj, som jeg lige har fået på posthuset, og jeg er ganske glad for kvaliteten ift. de billige priser.

Jeg skal måske ha et høreapparat!

Som 58-årig, har jeg følt, som en hel del andre førtids-pensionister, hvordan det føles at skulle sloges med en kronisk høre-lidelse!! Jeg har nemlig fået min speciallæges bevingede ord på, at jeg har en alvorlig grad af tinnitus!! Jeg har i ti år måtte trækkes med en øre-susen!! Med tiden forandrede denne susen sig til at være en konstant lyd i stedet for!! Og SÅ blev jeg for allerførste gang temmelig skræmt fra vid og sans! For jeg havde fået fortalt nogle forfærdelige historier om, hvor vildt meget nogle mennesker m. tinnitus lider i det skjulte. Jeg havde fået fortalt, at patienter m. tinnitus i begyndelsen var tæt på at blive skøre. Og jeg ka i den grad nikke genkendende til den oplevelse! Til at begynde med var jeg ligeledes meget nær ved at blive skør. Men jeg vil alligevel pointere, at det hen ad vejen blev fanastisk meget bedre. I dag ka’ jeg ha’ et helt normalt liv til trods for jeg har min tinnitus sygdom… Jeg tror fuldt og fast på, at det egentlig er fordi, man vænner sig til at abstrahere fra sin tinnitus… Det betyder jo ik, at jeg ik tænker på min tinnitus, for det er bestemt ik’ tilfældet.

Jeg har fået anbefalet af min veninde, at et høreapparat ka’ aflaste mennesker m tinnitus… Det blev naturligvis fuldstændig pointeret, at det ikke er ALLE kvinder og mænd der lider af tinnitus, der oplever nogen fremgang ved at få et høreapparat…! Men i mange tilfælde kan et special-designet høreapparat afhjælpe de gener, som tinnitus giver…. Jeg har således lagt mig fast på at prøve et høreapparat på egen krop!! Jeg har således kontaktet et firma, som specialiserer sig indenfor høreapparater - https://no.hearing.siemens.com/products/, , udviklet til patienter der har tinnitus..! Jeg er kolossalt spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig er i stand til at gøre mit liv bedre. Jeg har for nogle år siden konsulteret behandlere, der står udenfor sundhedsvæsnet, for at få vished om, om de var i stand til at hjælpe mig, men uheldigvis uden nogle forbedringer. Så jeg beder til, at et høreapparat kan hjælpe mig!! Fordi jeg er ved at miste modet!!