Månedsarkiv: november 2015

Det vil kaldes en optimal idé at vælge trædrivhuse eller havepavilloner, i det tilfælde at du skal bruge rum til husets plæneklipper & krukker

Således at jeg og konen nemt starter op som nyudsprungne ejere af have, vil fruen og jeg have anskaffet os et par forskellige redskaber, for græshaven syner smuk. I foråret moverede undertegnede og hustruen i nyt gammelt hus.

Efterhånden er alt faldet på rette plads indenfor i huset så derfor rykker vores næste projekt instiktivt udendørs til græshaven. Men bør de ekstra krukker, plæneklipperen og riven stå i redsskabsskur træ?? Eller kan hustruen og jeg derimod tænke over pavilloner/havepavilloner eller trædrivhuse, og kombinere opbevaringsbehovet med adgangen til at kunne sætte sig ude i haven og eventuelt høste egne agurker et varmt punkt?

Undertegnede kan godt forstå, at trædrivhuse eller havepavilloner/pavilloner er en smule mere åbne, charmerende og fleksible end valg af et redskabsskurs, som alene kan benyttes til opbevaring.

Og jeg mener ikke, at vi ønsker at afgive beliggenhed på pavilloner/havepavilloner og redskabsskur træ. Undertegnede har prøvet at google ”redskabsskur træ”, idet dét var det konen og jeg først overvejede. Hørt hos familiemedlemmer og ligeledes søgt lidt online, har damen og undertegnede. Det lader til, at de personer som har anskaffet havepavilloner sværger til deres pavilloner, de der ejer trædrivhuse alene anbefaler trædrivhuse osv..

Men Henriette vil helst have en form for pavilloner/havepavilloner eller lign., som fruen kan anvende til trods for vind og støvregn og nyde blomsterhaven. Ja det bliver nok sådan, at hun bestemmer. Og dermed vil plæneklipperen kunne ligge i garagen.

Såfremt vi anskaffer et blandt de havepavilloner, damen foretrækker, plæderer fruen desuden for, at hun nok skal få plads til de mindre redskaber til haven. Den diskussion er dælme også for beskedent til, at jeg og konen kan igangsætte det allerførste skænderi i vores første villa.

Vi kan tilbyde anderledes emner på vores efterskole fransk, så det er bare med at melde sig til

En del unge afslutter niende klasse men de har ej nogen idé omkring, hvilket sted de hører til, plus hvad for noget de kunne tænke sig at beskæftige sig med i fremtiden. Til at starte på næste uddannelse, hvor tingene pludselig kræver en smule mere ansvar, virker teenagerne nogle gange slet ikke modne nok. At tilmelde teenagerne til en efterskole fransk, sådan at de bliver i stand til at få større ansvar og plads til at finde sin identitet, vil i dette tilfælde synes en fantastisk ting. Flere ved, at en efterskole fransk anses som et sted, hvori man har mulighed for at danne kammeratskaber, som varer i lang tid, plus at man vil kunne udforske fag, der ej kan findes alle steder.

Du bør fx melde dig til en efterskole rejsearrangør, dersom du eksempelvis er blevet ret interesseret i at udtænke rejser og udvikle budgetter. Eller hvis du har lyst til at fremme dine franskevner og få øget din viden om den franske kultur, er en efterskole fransk optimalt til dig. Et fast skema hvor der er fitness, sund mad og fantastiske venskaber, vil du desuden få. Der bliver ej lærere, som signalerer når du burde vågne hver dag eller garanterer, at du møder til tiden: den slags vil være din opgave, så det bliver desuden vigtigt, at du bliver mere voksen. Udforske dine største passioner på en grundid måde, skabe stærke venskaber og blive et mere voksent & uafhængigt ungt menneske, vil du nemlig: kort sagt bør en efterskole rejsearrangør være meget forskel i din tilværelse.