Månedsarkiv: januar 2016

Stor begejstring for tjansen med underholdning til børnefødselsdag, musik til bryllup eller mobildiskotek

Undertegnedes events er der ganske meget gang i i øjeblikket. Der skal reserveres underholdning til børnefødselsdag [www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer] specifikt til et styks 8-årig pige samt bestilles musik til bryllup [www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor] – evt i kombination med et fancy mobildiskotek [www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen]. Det giver en ro på at have mange reservationer.

Der kommerret mange unge gæster på omkring 18 til 26 år samtidig med at der er en hel del over 80, og det er min erfaring at de to aldersgrupper ikk ofte virker enkle at sammenkoble musikmæssigt uden at benytte mobildiskotek, så pga det gennemtænker jeg faktisk at supplere de klassiske spillemænd med et ungt mobildiskotek til musik til bryllup. Musik til bryllup er jævnligt forbundet med f.eks swing eller jazz eller sådan noget som Himmelhunden & Kim Larsen. Mens ungdommen ku’ anvende sådan et mobildiskotek så de kan høre nye dancehits – fx knyttet til lys og tung basgang. Det er ikke hundrede % tiltrængt med mobildiskotek der kan supplere musik til bryllup, i fald at de unge har en glæde for de gode klassikere og virkelig er begejstrede for 1950-er swingmusik samt rockmusik fra 1970erne. Men jeg har sørme før i tiden prøvet gode erfaringer med at sammensætte mobildiskotek med traditionel musik til bryllup.

Det er en skæg bestilling at organisere underholdning til børnefødselsdag. Det er Nora som har fødselsdag og tøsen har et ønske om underholdning til børnefødselsdag, og hun lader til at være ret begejstret for Frozen og i fritiden går tøsen i skøjtehal. Så en form for underholdning til børnefødselsdag som inkluderer is-tema er godt nok selvindlysende. En snemand, isskulpturer eller måske oven i købet en pige, som ka’ synge Let it go. Evt. også nogle prinsessefletninger. Plus en skøjtepige. Jeg behøver ikk idéer når det kommer til valg af underholdning til børnefødselsdag.