Månedsarkiv: marts 2016

Når du har svært ved at søge en stilling vil vikarservice blive løsningen

Mange somre tilbage var jeg uheldigvis fyret fra mit dejlige job, som jeg havde været i besiddelse af i en del årtier plus følte mig udmærket tilpas. De blev nødt til at askedige utallige personer, fordi selskabet trist nok ej havde så fungerende økonomi, & jeg var en af de uheldige. At det måske var en chance for at undersøge nogle af mine andre interesser, kom jeg frem til, men med sikkerhed blev jeg temmlig såret. Jeg gik i gang med at søge et nyt job, så snart jeg fik muligheden, men jeg fandt jo ud af, at det virkede meget sværere, i forhold til hvad jeg havde forventet.

Det forekom primært rigtig vanskeligt at finde passende positioner, samt jeg fik jo afvisning efter afvisning. Efterfølgende besluttede jeg mig for at ringe til vikarservice [ir-group.dk], fordi jeg fik meddelt, at det bliver en optimal metode til at finde vej til jobmarkedet igen. Sådan at vikarservice fik chancen for at lave min fil & søge efter de fuldstændig perfekte stillinger, måtte jeg igennem flere prøver plus møder. I en virksomhed, der ledte efter en vikar Sjælland [ir-group.dk/vikarbureau/sjaelland-kontakt], fik jeg egentlig en stilling, & det blev aftalt, at jeg skulle være der som vikar Sjælland i ni måneder. Ved hjælp af vikarservice bliver man almindeligvis trist nok ikke ansat permanent, men det virker med sikkerhed federe at blive vikar Sjælland i forhold til at forblive uden arbejde. Så begejstret for min indsats som værende vikar København [ir-group.dk/vikarbureau/koebenhavn-kontakt] blev cheferne heldigt nok, at de valgte at ansætte mig fast bagefter de 7 måneder.

Vedrørende selvkørende kiddos, trampoliner hos legekammeraterne og trampolin glæde

Siden mine forældre hentede vores trampolin, har de unger nærmest ikke været til at hente ind i huset. Trampoliner , http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, er sgu da skønt. Det havde jeg ikke lige opfanget. Her efter tvillingernes spritnyt trampolin sætter jeg pris på den overraskende stilhed indendørs. Haha.

Esther og Lukas er med tiden blevet ret selvkørende og starter nu selv deres leg uden hjælp. I weekenden var arvingerne så selv stået op, havde fundet et par kiks og så rendt ud i baghaven til deres yndlings trampolin. Har I læsere trampoliner? Ellers så kan jeg kun anbefale at få jer en trampolin.

Min mor og jeg købte trampolin da undertegnede har været et par gange ud til aftaler hjemme hos bedstevenner, der springer rundt i deres trampoliner i baghaven. Og jeg kunne se, at både min datter og søn virkelig syner så glade for at hoppe i trampolin. Så pengene fra jul måtte nødvendigvis gå til en trampolin. Mommybloggeren her må absolut rekommandere trampoliner. Det er naturligvis ik pænt at opsætte en trampolin i haven, men mine børn er begejstrede.