Månedsarkiv: september 2016

En markant part af undertegnedes daglige påklædning er 80’er tøj samt også ofte 80’er kostumer

80’er udklædning plus 80’er tøj er undertegnede glad for. Lille jeg holder så vildt af det, at undertegnede faktisk opstøver størstedelen af skuffernes 80’er tøj ved diverse udklædningsbutikker i blandt deres 80’er udklædning & 80’er kostumer. De butikker sælger tit neonfarvede chikke accessories som eksempelvis hotpants, strømpebukser og benvarmere.

Undertegnede påklæder mig ofte i 80’er tøj og har naturligvis fra tid til anden haft sjov med 80’er kostumer, 80’ tøj eller 80’er udklædning som tema. Min trang er moi ikk den eneste der har. Undertegnedes 2 år ældre søster er præcis lige på samme måde – at jeg har det fra Lea, at jeg ynder 80’er tøj, i det damen igennem store dele af vores gymnasietid anvendte 80’er kostumer + 80’er udklædning såvel til hverdag som til sjov og ballade. Ofte i fuld 80’er udklædning og til tider bare med anvendelse af enkelt tilbehør.

Jeg er pjattet med tøjet fra 80’erne med rollergirl og masser af kulører. Jeg synes det er cool, hvis alle andre er hundre procent i sort, så dukker undertegnede op i 80’er tøj med masser af farver. Flere af mine venner udtaler at det ser ud som 80’er udklædning – og ja det er sørme 80’er kostumer, jeg anvender, idet kostumebutikker er ret billige og en god anden valgmulighed end at benytte gennere, der sjældent sælger fuldblods 80’er tøj. Så er det hurtigt at bestille mine 80’er kostumer i en netshop så jeg derefter kan de fragte tøjet måske næste dag. Sku’ jeg få trang til at hoppe i andet end 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så har butikkerne faktisk en mængde af til og tilbehør med referencer fra andre tidsperioder. De har også temmelig mange imponerende kjoler, som får ros af mine kammerater. Et par af tøserne har skal det lige siges også på egen hånd noget 80’er udklædning som eksempelvis neonarmbånd & sjove uv-briller, så jeg spreder min 80’er tøjstil.

Ved hjælp af timeregistrering & stempelur er alle kollegaer travle plus produktionen går ned

Det er uden overdrivelse i hvert fald en gang om ugen, at jeg kan læse i diverse blade, at overordentligt mange både offentlig og privat ansatte føler en indre stress pga., at overordnede krav til den enkelte ansatte har ændret sig. Jeg har selv arbejdet i en virksomhed, hvor vi til daglige MUUS-samtaler blev konfronteret med resultatet af den tidsregistrering, timeregistrering, & fraværsregistrering, der var blevet nedskrevet vedr. vores dag på arbejde… Det føltes ikke behageligt, og adskillige opfattede det som slet og ret ”overvågning”… Det er tydeligt for mig, at effektivitets-iveren er kørt fuldstændig af sporet. Så min opsang til alle arbejdsgivere lyder; fokusér på lykkelige ansatte, frem for optimering!

Det er ikke løgn, hvis jeg snakker om, at jeg er meget bekymret for fremtidens måde at arbejde på… Jeg er af den mening, at det er virkelig dejligt, at der lige for øjeblikket er rigtig meget fokusering på arbejdstrivsel- og glæde på arbejdspladsen. Det er jeg overbevist om altid vil gavne tallene på bundlinjen. For tilfredse arbejdere resulterer i hårdtarbejdende ansatte…

Men samtidig med denne fokusering, ses ligeledes et fokus på effektivisering og optimering. Til at gennemføre denne effektivisering har man på snart alle arbejdspladser indført tidsregistrering, timeregistrering, fraværsregistrering, samt et stempelur for at kunne formå at ”kontrollere” de ansatte! At føle sig stresset er en af vor tids største sygdomme, og jeg er sikker på, at der er en direkte årsag-virkning-relation mellem tidsregistrering, timeregistrering, samt fraværsregistrering på arbejds-pladsen og et stresset liv… Ydermere er der tilmed den skrækindjagende lyd fra et forældet stempelur, som absolut ikke bidrager til et afslappet arbejds-miljø…

Der er noget galt i vores samfund. Overalt hvor man kigger hen, er det krævet at de ansatte fuldføre arbejdet hurtigere. Det ses for eksempel i den omsiggribende ”overvågning” foretaget af al den tidsregistrering, timeregistrering & fraværsregistrering… Vi alle skal nå nøjagtig det samme, men på enormt meget mindre tid! Det kan absolut ikke komme på tale, at vi alle sammen skal rammes af stress!

Jeg mangler frankeringsservice til mit kontor

Hele arbejdsdagen er jeg på kontoret samt folder papirer halvt over, lægger dokumenterne i kuverter og finder frankering i mange timer, & dette føler jeg mig simpelthen rigtig udkørt af. Indtil virksomheden startede med at firdoble vores breve, har dette også været et interessant arbejde, for jeg blev altså ansat som receptionist. Jeg har besluttet mig at forlange, at firmaet vælger nogle maskiner, som kan ordne det hele hurtigere, for jeg egentlig ej har tid til andre arbejdsopgaver end at sende post. Jeg har fået fortalt, at falsemaskiner - danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner – er en optimal maskine, fordi de ordner falsningen simpelt plus snildt. Skæve foldninger samt fedtfingre på papirerne, hvilket rent ud sagt ser ret dumt ud, slipper man også for brugende falsemaskiner.

Således at jeg næppe behøver bekymre mig om, hvorvidt vores breve nu får rigtig porto hele tiden, eksisterer der en frankeringsservice - danastar.dk/mere_info/frankeringsservice – , der kan sætte porto på forsendelser med de nyeste priser, er jeg dertil klar over. En frankeringsservice er derudover en del billigere sammenlignet med at anvende frimærker, så her bliver store udgifter at undgå for firmaet. Af den grund at jeg ej skal rende af sted for at skaffe porto mange gange om ugen, sparer firmaet sidst men ikke mindst selvfølgelig en del tid. At holde regnskab over alle omkostningerne slipper jeg desuden for med en frankeringsmaskine pris - danastar.dk/mere_info/frankeringsmaskine_pris – , for alting bliver samlet i min frankeringsmaskine pris.