Månedsarkiv: april 2017

Musik til bryllup, mobildiskotek og underholdning til børnefødselsdag skal inden længe bestilles

De sidste par måneder har jeg været småstresset på grund af mine events Jeg står over for både at bestille underholdning til børnefødselsdag specifikt til et stk 9-årig pige og booke musik til bryllup – måske kombineret med et dance mobildiskotek. Det giver ro at have rigeligt med eventbookinger. Det er stabiliserende.

Til det her bryllup er invitereten hel del unge gæster på cirka 18-26 somre samtidig med at der er virkelig mange over 75, og så diverse aldre virker ik så tit lige til at sammenkoble musisk uden at benytte mobildiskotek, så på grund af det gennemtænker jeg virkelig at tilføje spillemændene med sådan et mobildiskotek til musik til bryllup. Ungdommen har lyst til sådan et mobildiskotek med mulighed for at genkende de nyeste dancemusik, i mens musik til bryllup ofte mere er noget swingmusik og jazz eller måske Kim Larsen og Himmelhunden. Fra tid til anden er det ikke bydende nødvendigt med et styks mobildiskotek til tillæg til musik til bryllup, så fremt de yngste har en kærlighed til tidligere klassikere og bare er vilde med 50-er swingmusik eller rockmusik fra 1970’erne. Men moi har på den anden side flere gange prøvet positive erfaringer hvor jeg har sammenkoblet mobildiskotek med traditionel musik til bryllup. Der skal være noget for alle aldre

Det er et underholdende ærinde at opsætte underholdning til børnefødselsdag. Rosa er tjansens fødselsdagsbarn og barnet går efter underholdning til børnefødselsdag, og hun virker super ellevild med Frozen og efter skole øver tager hun til kunstskøjteløb. Så en slags underholdning til børnefødselsdag er inkluderer et tema med is virker virkelig veloplagt. Skulpturer i is, snemænd eller oven i købet en sanger, som kan synge Lad det ske. Eventuelt også sådan nogle fine prinsessefletninger. + et stk skøjtepige. Ideerne til underholdning til børnefødselsdag savner jeg ikk. Afgjort ikke

Karneval i aalborg fyldt med overraskende og sjove karnevalskostumer, samba og mit valg af karnevalskostume

Karneval i Aalborg – Jeg ser klare billeder for mig. Mig og vennerne i glitrende karnevalskostumer og derefter kun more os og shake booty til en samba. Min veninde kender én, som planlægger at gå med til karneval i Aalborg i det flotteste karnevalskostume (dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228). Det kunne være fedt at tage til Aalborg og se, hvor kompetent kvinden er blevet. Jeg vil da med.

Mor her fantaserer om at komme til karneval i Aalborg inklusive karnevalskostume og det hele. Jeg nærer kærlighed til gang i gader og parker samt karnevalskostumer. Og jeg har desuden hørt, at karneval i Aalborg ofte er en gigantisk festival og med mange deltagere. Mon jer læsere har gæstet karneval i Aalborg iført karnevalskostumer und alles? Og kan I anbefale det?

Sidste år var jeg til Københavns karneval, men kunne forstå, at karneval i Aalborg virker større. Og det har sørme de sidste år været ret trist i Fælledparken, hvor kun de færreste var iført karnevalskostumer. Så jeg går efter at tage afsted til karneval i Aalborg iført karnevalskostume, glitter og fjer. Vi skal da på sambakursus inden.