Månedsarkiv: maj 2017

Kig på boliger til leje, lejebolig København S vs lejebolig Hillerød

Som mine læsere sikkert ved er jeg jo i tredje måned. Og min tilstand har startet tanker vedr. vores lejebolig Ørestad (http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/oerestaden/) som snart er en smule lille til os 3. Altså den er jo egentligt ikk så lille med imponerende 78 m2.Den lejebolig København S (http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-s/) er blot opdelt i et bitte soveværelse samt en gevaldig hyggestue der går ud i et med vores køkken. Derfor har vi ik’ potentiale til at skabe et værelse til det kommende barn i vores lejebolig Ørestad hvor vi kan rykke døren i.

Jeg og Sam har været temmelig begejstrede for vores lejebolig Ørestad. Kun rummene + måske beliggenheden for lejebolig København S generer os her hvor vi skal til at være forældre. Kæresten og jeg præfererer som udgangspunkt at leve i lejebolig, og således er det også boliger til leje kæresten og jeg tager udgangspunkt i når vi besøger områdets foretrukne lejeboligside. Boliger til leje er jo dejligt fri for lån og renter hvis du sammenligner med at skulle ind på markedet for ejerboliger. Så min og kærestens lejebolig København S bliver ændret til en lejebolig Nordsjælland med barneværelse.

Kæresten og småkræsne mig leder nu efter boliger til leje. Vi ser især på lejebolig Nordsjælland/lejebolig HillerødBegge vores forældre bor stadig i det nabolag. Kæresten og jeg gør efter boliger til leje. Blandt andet ser min kæreste og jeg efter lejebolig Nordsjælland nærmere bestemt lejebolig Hillerød , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/hilleroed/, , hvor alle vores forældre reciderer tæt på. Det vil jo være formålstjenstligt, såfremt Annelise eller Tove nemt evnede at komme på besøg for at give lidt en barnevognstur med baby. Som følge af fremtidsdrømmen vedrørende at flytte fra lejebolig København S og derimod rykke i er de kommende ledige stunder derfor fyldt med boliger til leje

Min storebror har fået job med gas cylinder, lister, stropper & gummilister

Min storebror skal arbejde gummilister (www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter), lister, stropper (www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/hardware/gummistropper) og gas cylinder (www.sindby.dk/dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre). gisner, så fatter undertegnede ikk en dut omkring gummilister, lister, gas cylinder og stropper. Altså … gummilister sammenkæder med at lister i for eksempel bruseren. Og stropper kan f.eks. sidde i bybussen, som passagererne kan holde fast i, eller i nakken på min jakke, så den kan hænge.

Gummilister, lister, stropper og gas cylinder som fagområde er noget nyt for søsteren her. Storebror & jeg snakker ofte jobrelateret, så undertegnede ser frem til, hvad Sonny senere vil sludre omkring stropper, lister, gas cylinder og gummilister.

Gas cylinder kan både bruges til køkkenlåger, drivhuse og kontorstole, underretter min bror. Udover at dutte som en slags fjeder, så har undertegnede ikke rigtigt anet, hvad den slags gas cylinder ka’. Stropper af gummi har jeg hørt kan anvendes til presenninger, trailere og lastbiler.

Billige lamper er tidens trend – håndterbar & prisbillig måde at oppifte boligens indretning

Min mand og jeg er for nyligt overflyttet til et stk. bedre + mere omfangsrig hybel. Derfor skal vi investere i andre lamper til stuen. Mine nuværende lamper er efterhånden rimelig kedelige at stirre henpå, mener vi begge. Jeg og min samlever vil gerne anskaffe os flotte moderne lamper. Det er så snildt at pifte en hel hybel op ved bare at investere i trendy moderne lamper. Men det må også bestå af billige lamper. Som følge deraf har jeg tænkt mig at investere i vores lamper online. Jeg kan nemlig hjemkøbe vildt mange topseje plus moderne lamper online. Og så er det tilmed billige lamper. Betragteligt mere billigt sammenlignet med tilsvarende lanterner hos almindelige varehuse.

Min mand og jeg har så tidligt som nu brugt en anseelige mængde timer på at fremfinde billige lamper i de digitale shops. Der er overraskende mange online forretninger, som afsætter lamper online. Det kan således føles vanskeligt at vælge. Kanske bli’r vi ydermere nødt til at erhverve trendy lamper til sovekammeret. Min kæreste og jeg er nemlig faldet over et par moderne lamper i messing-stil, som ville passe godt ved rummets natbord. Sengelamperne er enormt stilfulde, og det har ikke udseende af at være billige lamper. Det er jo nærmest dumt at lade være. Nå, jeg ender vist ud i at hjemklikke mange lamper online. Lad os vende tilbage til lamperne til spisestuen. Min familie og jeg har svært ved at beslutte, hvilke lamper jeg ender med at erhverve. Eventuelt bestiller vi to hængelamper som får plads over spisepladsen, og tre af dem der moderne lamper, der skal stå ved chaiselongen. Det kommer til at se lækkert ud.

Har du nogensinde forsøgt at bestille lamper online?!

Prøv et revisionsfirma hvis du skulle mangle bogføringsassistance til vikarbureau regnskab

Har din business mangel på bogføringsassistance [ipregnskab.dk/revisor-regnskabshjaelp]? Skulle det være tilfældet vil jeg bestemt anbefale at tage en snak med et solidt revisionsfirma [ipregnskab.dk], hvor du kan få fikset vikarbureau regnskab [ipregnskab.dk/vikarbureau]. Jeg er super begejstret for at opnå solid bogføringsassistance ude fra revisionsfirma, fordi jeg så får chancen for at anvende tiden på ting og sager, der indtjener mig mine penge.

Ret mange af ikke så rutinerede selvstændige erhvervsdrivende bøvler med at tilsidesætte arbejdstid til at klare indtægterne og regningerne. Men det er desværre en uheldig ting at tilsidesætte, fordi det kan slutte med, at virksomhedsejeren er nødt til at give fortabt, såfremt der ik er overblik over regnskabet. Erfarne mig tilråder som følge deraf altid selvstændige erhvervsdrivende til at de burde kaste penge efter noget dreven bogføringsassistance og undgå at sidde og bøvle med vikarbureau regnskab når du burde holde fri. Jeg vil foreslå dig som business woman at bruge din tid de ting, du er bedst til. Så brug penge på bogføringsassistance fra et revisionsfirma der kan producere virksomhedens vikarbureau regnskab.

Men hvordan beslutter du dig for tips til at finde et fagkyndigt revisionsfirma, der kan ordne vikarbureau regnskab? Hør såfremt du er medlem i en eller flere netværksgrupper, om nogle vil foreslå et revisionsfirma. får sikkert også vikarbureau regnskab ordnet ved hjælp af bogføringsassistance.