Månedsarkiv: august 2017

Skriv om studietid, tidsregistrering, fraværsregistrering og digitalisering

Jeg vik sværge på at jeg ik er en kvinde som fupper, men det hændte med fraværsregistrering dengang jeg var studerende. Dengang virkede timeregistrering ved at et dokument blev sendt gennem rummet, hvor alle afkrydsede sit studienummer for at registrere fraværsregistrering. afkrydset navne for nogle fra min studiegruppe, hvis det skete at de ik havde natvagter op til en gang undervisning.

Fraværsregistrering og timeregistrering er endnu engang tjenstligt, hvor jeg jobber nu. Fraværsregistreringen er hvor jeg arbejder nu mere effektivt og super digi-digi siden tiden som studerende og timeregistreringen er ikke en proces som at der driller og forstyrrer hverdagen på arbejdet. VOres løn er altid nøjagtige ved brug af timeregistrering. Derfor har jeg helt klart et meget positivt indtryk af fraværsregistrering via sådan en moderne tidsregistrering af idag..

Lige bagefter gym jobbede jeg et sted, hvor vi ret ofte skrev timeregistrering. Meningen var ikk fraværsregistrering men med det formål at tjekke hvad tid vi mødte. Faktisk var det ganske oplagt, der gav os en nøjagtig månedsløn.