Månedsarkiv: februar 2018

Lejeboliger eftersøges – Nærmere bestemt lejebolig Østerbro samt Lejebolig Hellerup og for min søsters vedkommende lejebolig Sydsjælland/Lejebolig Vestsjælland

Selv er jeg mest en storbypige, der foretrækker ture om søerne og i biografen. I stedet drømmer søster om at starte en familie senest når hun er otteogtyve, og hun vil gerne bo i hus med køkkenhave plus solidt sammenhold med naboerne. Vi søger begge efter billige lejeboliger, men vi søstre ska’ nok ik lige tage i fælles søstrebolig, som jeg og søs tidligere har drøftet. Derfor går byglade mig efter lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, hvor jeg er i København, men dog mod den ”pænere” del af byen. Og Anna-Rosa hælder mod en lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Til gengæld er vi søstre enige om at de lejeboliger skal være placeret på djævleøen Sjælland. Så vi bor stadig ret tæt .

Jeg og søster er samtidig ved at lede efter lejeboliger. Jeg og min søster har grublet over om hvorvidt at jeg og hende burde eftersøge et par lejeboliger sammen med mulighed for at bo sammen med hinanden eller i det samme lokalområde. Men den ide virker virkelig ik’. Min søster og mig har forskellige behov, og imens bymusen her ser mig om efter lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, så googler hun efter ”lejebolig vestsjælland” og ”lejebolig sydsjælland”.

Lejebolig Vestsjælland og lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Jeg og søs noterer en forskellig placering ind når jeg og hende opslår de lejeboliger, men vi kan støtte hinanden med at finde rundt i de bedste formidlere af lejeboliger samt regler for fremleje og lejekontrakter.