Månedsarkiv: marts 2018

Angående træemballage, plastpaller, europaller og trykimprægnering

I noget tid har det været fedt fedt at behandle plastpaller » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28,, træemballage » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, eller europaller » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, til alle mulige møbler. Og jeg tiltænker desuden, om jeg kan skabe højbede eller måske noget at sidde på til haven af europaller, plastpaller eller træemballage. Jeg har lige fået sendt et bålfad i fødselsdagsgave, og vi skal jo sidde på nogle stole, når vi varmer marshmallows og snobrød og meditere ind i flammerne. Endvidere tænker jeg, det lyder sjovt at finde på et design og udføre det.

Mener I derude ikke, at det vil være oplagt med nogle flotte køkkenbede og siddepladser, som du selv har snedkereret? Jeg har læst omkring at anvende europaller og træemballage til højbede, og en del webpages anbefaler plastpaller fremfor europaller. Dette har bund i at bedets kartofler, rødbede og pluksalat. Men såfremt man opsætter plastpaller skulle der ikk være den risiko.

Spiseborde eller afsætningsborde af træemballage og europaller er sandsynligvis ikk det mest forsvarlige. Til det vil jeg nok bruge plastpaller i stedet, så min aftensmad. Træemballage og europaller kan sagtens bruges til stole og den slags, som ikke rigtig vil komme i kontakt med mad. Jeg burde i hvert fald godt kunne designe møbler til at sidde på med brug af træemballage og europaller hvorvidt træet er imprægneret eller ikke.