Månedsarkiv: maj 2018

Stå stærkere, hvis du starter op på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense

Har du lyst til tage en Hf Odense - www.vucfyn.dk/fynshfkursus, , Hf fyn eller Fyns hf-kursus?

Uanset hvaffor drømme for dit studie, man tumler med, er jeg overbevist om, at Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. Det gjorde de faktisk for mig, og nu skal jeg søge ind på uddannelsen til lærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at komme ind.

Ved du allerede, hvad du ønsker at arbejde med. Det kan tænkes, at du drømmer om at blive pædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller måske går du i stedet efter et samfundsvidenskabeligt studie på Odense Universitet.

Ved du endnu ik, hvad du har lyst til at arbejde med som færdiguddannet? Det var jeg heller ikke klar over, da jeg begyndte. Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense giver en mulighed for 2 år til at finde din vej. Den er bred og anvendelig.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Opfyld dine drømme

Går du ud af 9. klasse til foråret, og drømmer du om at få en HF med vildt mange valgmuliger at vælge i mellem? Gennemfører du din hf på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, så kan du selv vælge HF-en til præcis det studie, som du vil hen på! Jeg er glad for den beslutning.

Foruden en almindelig HF med valgfag på a, b & c niveau, tilbyder Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense endvidere linjerne: Sproglig hf, politilinjen, pædagoglinjen plus naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er de skræddersyede til bedst at klæde dig på til din drømmeuddannelse.

Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus adgangskrav

Har du lyst til at tage en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du matche en ordentlig omgang adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus så ser på dine personlige og faglige kompetencer.

Bliver du færdig med 9. klasse til forår, skal dine undervisere vurdere, om du på nuværende tidspunkt er klar til læse en hf. For nogle er det nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan tage hf’en hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense. Det måtte jeg faktisk, men det var overhovedet ikke så nederen, som det kan lyde.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus ligesom mig