En historie om teglsten, som ej modstod nedbør

Et irriterende besvær med vores hjem gik hustruen og jeg igennem ikke så længe siden. Det viste sig, at hustaget ikke holdt nedbør ude, da familien samt jeg havde levet der i fire til 6 år. Hjemmet var på trods af dette et idyllisk hus med tilhørende frodig landjord samt flotte teglsten [http://www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/teglsten/]. Konen plus jeg selv havde overhovedet ikke tænkt på taget i årene, vi boede i huset, og dette skulle udmunde i store problemer. Husets teglsten smuldrede, pga. at de mennesker, der levede der forinden på samme måde havde glemt at give taget den rigtige behandling. At vandet dryppede ned gennem hustaget, blev det uheldigvis sådan som konsekvens af et par nætter indeholdende voldsom sne. Algebevoksninger på vores teglsten eller noget andet synligt, som utrænede personer er i stand til at opdage, var her alligevel hverken noget om.

En forhandler, der kiggede vores teglsten igennem med et kritisk øje, ringede vi fluks til. Vi blev fortalt, at vi måtte fjerne vores teglsten, på grund af, at de ulykkeligvis ej havde optimal holdbarhed længere.

Hvorvidt konen og jeg selv skulle beslutte os for et flottere udseende til taget, tænkte min familie og jeg i noget tid over, & valgte et nyt ståltag [http://www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/staaltag/staaltag.htm]. Familien og jeg selv rådgav os hos adskillige troværdige forhandlere og valgte til slut et sted, hvor vi alle var enige om både standard og pris. Hustaget blev fikset, vores teglsten blev udskiftet med ståltag plus vi er i dag i besiddelse af et smukt ståltag, som skal vare i lang tid endnu.