Hf Odense – Søg om optagelse og tag din HF midt på Fyn

Kunne du tænke dig at begynde på en Hf Fyn?

Uanset hvilke drømme for dit fremtidige job, du gør rundt med, ved jeg, at en Hf Fyn kan give dig det stærkeste udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg søge ind på uddannelsen til lærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at blive optaget. Måske ved du allerede, hvad du har lyst til at arbejde med. Det er muligt, at du ønsker at blive politibetjent, socialpædagog eller sygeplejerske, eller måske går du målrettet efter et samfundsvidenskabeligt studie på universitetet.

Ved du stadig ikke, hvad du kan se dig selv arbejde med som færdiguddannet? Det havde jeg heller ikke styr på, da jeg startede. Men Fyns hf-kursus giver adgang til 2 år til at mærke efter.

Fyns hf-kursus – Gå efter dine drømme for fremtiden

Bliver du færdig med 10. klasse til sommer, og vil du studere på en uddannelse med overdrevet mange fag at vælge mellem? Når du tager din HF på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så kan du selv målrette Hf’en til akurat det studie, som du vil optages på!

Som supplement til den almindelige hf , hvor du kan vælge valgfag på niveau a til c, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Sproglig hf, Pædagoglinjen, Politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. De er hver især skræddersyet så du bedst kan forberede dig til dit drømmestudie.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus

Ønsker du at læse din Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så må du først matche en hel række adgangskrav. Bliver du færdig med 10. klasse til juni, skal underviserne overveje, om du er klar til at starte på en Hf. Måske er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på HF’en hos Fyns hf-kursus. Det skulle jeg overhovedet ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Er du gået ud af 9. klasse for længere end end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor de så vurderer dine faglige og personlige kompetencer.