Find dit børnetøj på internettet

Sjovt børnetøj (www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html) er p.t. det absolut eneste, jeg har på hjernen… Jeg er klar parat til at føde.

Ikke kun jeg, men min mand er selvfølgelig samtidig rigtig begejstret. I flere måneder havde vi prøvet på at blive gravide, og en dag skete det endelig. Jeg blev scannet forleden dag, og vi skal have en lille pige. Det var egentlig også mit gæt. I morgen eftermiddag skal vi ud at kigge på børnetøj og en masse andet til den lille pige, for så er vi nemlig klar, til den dag hun fødes. Den lille pige skal bare have en masse børnetøj, der er lyserødt.

Jeg synes, alt børnetøj er nuttet! Jeg er egentlig bange for, at jeg kommer til at købe for meget af det. Det ville min mand blive ganske utilfreds over, da vi kun har sparet et præcist beløb sammen til babyting. På trods af det, synes jeg, han selv køber for mange skjorter, og det er unødvendigt, da de alle sammen ligner hinanden. Børnetøj er en hel del vigtigere end hans skjorter, for barnet kommer jo hurtigt til at være for stor til sine mindste dragter og skal bruge nye modeller.

Det her har andre kommende mødre garanteret også været udsat for: I tirsdags kom min bedstemor forbi for at overdrage mig meget af mit oldgamle børnetøj, men det vil jeg overhovedet ikke have, at min datter skal have. Hun behøver noget nyt børnetøj, og jeg glæder mig til at shoppe det. Til gengæld glæder min mand sig ikke. Han gider tværtimod ikke med, så jeg har fået ham til at tage ud at købe en masse andet end børnetøj som for eksempel bleer, sutter og en vugge. Det er jo ting, man er nødt til at købe – andenpladsen går så til børnetøj.