Oplevelser, der betyder noget samt begivenheder, du altid vil huske, skal du få på denne musik højskole

Flertallet af unge har problemer ved at finde ud af, hvad de vil bagefter grundskolen. Klar til en videre uddannelse er de eventuelt ikke, eller eventuelt har de brug for tid til at udforske, hvilken retning, de kan vælge. Ligegyldigt om de er i musicals, børneteater eller sport, kan vores højskolerejse , www.uldum-hojskole.dk/om-h%C3%B8jskolen/mere-information-2/hoejskole-rejser, blive den optimale mulighed for at undersøge forskellige interesser, samt samtidig bruge et stykke tid uden forældre til også at opnå selvstændighed.

Minder samt bekendtskaber som kan huskes hele livet, oveni at flertallet af de teenagere herved som noget nyt bliver nødt til at leve uden deres forældre, giver et ophold på en musisk højskole. Noget, som skaber indsigt plus selvstændighed, betragtes opholdet som.

Vores musiske almen højskole , www.uldum-hojskole.dk/lange-kurser, besidder enorm kærlighed til musikalitet, det vil sige, at uafhængig af typen af retning du beslutter dig for her, kommer her næsten altid musiske fag indbygget i ugen. En ting, flere af vores elever har mange gode stunder ud af, er, at vi tilmed giver mulighed for at benytte højskolens musiske faciliteter efter undervisningen. Hvert år har eleverne en stor forestilling, fordi denne højskole musik , www.uldum-hojskole.dk/musikhojskole, i tillæg til sædvanlige højskole kurser også er en teater højskole. Gennem opsætningsprocessen bliver både lært tips i kostumer plus scenedesign. Noget andet, vores almen højskole fokuserer meget på, anses som kreativitet. Vi tilbyder en masse varierende former for kunst og udtryksformer, blandt andet filtning, skulptering, foto og design af smykker. Slet & ret kreativiteten sætter begrænsninger.

Sportslig læring er desforuden vigtigt hos denne højskole, oveni kreativ og musikalsk læring. Alting fra boldspil til svømning plus holdspil tilbydes her på højskolen, samtidig med en masse friluftsaktiviteter, som desuden styrker viljestyrke samt fysisk styrke.

Uanfægtet af hvilket område, du finder dig interesseret i, eksisterer her bestemte værdier, vi med sikkerhed vil love, at disse højskole kurser kan lære dig – samarbejdsevner, viljestyrke og disciplin. Og derudover erfaringer med vores vores teaterforestillinger.