Fordele ved brug af en hulmursisolering som fx en bedre energimærkning

Loftisolering » www.klhisolering.dk/isolering/loftsisolering, Sjælland eller hulmursisolering » www.klhisolering.dk/isolering/hulmursisolering, Sjælland, mangler du hjælp fra en virksomhed, som udfører det? Der findes et væld af fortrin ved brug af en god hulmursisolering samt loftisolering. Goderne ved en ordentlig loftisolering såvel som hulmursisolering er mindre træk, et godt indeklima, en konstant temperatur, mindre risiko for skimmelsvamp, mindre kondens, en bedre energimærkning, en højere boligværdi, en bedre økonomi og sidst men ikke mindst større miljøvenlighed. Studier viser, at et hus, som er dårligt isoleret, anvender cirka tre gange mere energi end en velisoleret bolig. På grund af det er hulmursisolering og loftisolering den energiforbedring, som allerhurtigst bliver tjent ind. Efter nogle år er det muligt at få tjent beløbet til loftisolering plus hulmursisolering ind gennem en lavere varmeregning, og det er jo på en investering, der er blevet foretaget een gang. Derudover forstørrer du husets værdi med hulmursisolering Sjælland el. loftisolering Sjælland, grundet at boligen kommer til at blive lettere at sælge i fremtiden, idet der er en bedre energimærkning. Frem til 1970’erne anvendte man i boligerne ej hulmursisolering foruden loftisolering, på grund af at energien ej kostede ligeså meget. Nutildags ved man, at varmningen af huse i Danmark er over halvdelen af det samlede energiforbrug i Danmark, og det er en meget stor udgift i budgetterne. Loftisolering Sjælland eller hulmursisolering Sjælland er et let samt enkelt stykke arbejde. I muren bores der lidt plus små fordybninger i fugen samt sprøjtes isolering i, hvorefter fugen kan lukkes, sådan at du ej kan se indgrebet.