Leasing kassevogn plus privatleasning Nissan

Min fyr er i besiddelse af sit eget håndværkerfirma. Han har længe brugt leasing kassevogn på hans arbejde, og det har masser af fordele. Nu overvejer vi pga. det yderligere privatleasing Ford el. privatleasing Nissan. Forleden mens min mand var på vej hjem til en klient, virkede bremsen ej ret godt, men der skete heldigvis ikke nogen ulykker. Den efterfølgende dag kørte han kassevognen til værksted, og med leasing kassevogn skal man ikke selv give penge for en reparation, så denne reparation var helt gratis, og det samme gælder omkostninger for service. Såfremt min kæreste såvel som jeg beslutter os for privatleasing Nissan eller privatleasing Ford, så behøver vi tillige ikke at være foruroligede ift. bilens værditab, hvilket, jeg mener, er et kæmpe plus. Altid har min fyr været begejstret over leasing kassevogn og har pga. det foreslået leasingen til alle dem, som han kender i sin branche. Han er så glad, at jeg er sikker på, at vi også inden længe kommer til at anvende privatleasing Ford eller privatleasing Nissan. I går så jeg faktisk, at han sad og så på varierende personbiler på hjemmesider, så snart kører jeg sikkert rundt i en ny Ford eller en ny Nissan. Jeg har egentlig ej en særlig stor viden om biler, dog ved jeg, at Nissan & Ford er nogle udmærkede bilvarianter, så det håber jeg, vil ske.