Idet du skal bruge transportplads, kan du vælge en trailer

Utroligt brugbar er en trailer - www.trailergaardengantrup.dk, samt kan i bund & grund benyttes til vanvittigt mange forskelligartede sager. Faktisk er det et af de bedste køb, vi har gjort meget længe, & jeg kan ganske enkelt ikke sætte mig ind i, hvordan det overhovedet er lykkedes os at undvære en trailer…! I mine unge dage forestillede jeg mig at anskaffe mig en fræk, lille cabriolet, som jeg kunne benytte til at fræse hen ad Strandvejen i. Nu hvor jeg har fået familie, er jeg dog veltilfreds med, at jeg faktisk valgte at købe en fornuftig 5-dørs dyt, for at skulle transportere småbørnene rundt i en Porsche ville godt nok være usmart.

Nogle gange har vi dog alligevel oplevet komplikationer i forbindelse med manglende plads – f.eks. ifm. at vi har været i Daells Bolighus og handlet en masse møbler, som skulle transporteres med til vores bolig. Fordi min hustru og jeg har besluttet os for at erhverve os en trailer, er dette problem dog ordnet nu. Det bliver selvsagt betydeligt enklere at sætte den op i traileren i stedet for at være tvunget til at binde den bag på dytten, når den største af juniorerne skal fragtes fra skole m. sin cykel. At det ej bare er ifm. møbeltransport, at vores trailer kan anvendes, har jeg erfaret. Det har ligeså været utroligt ubesværligt at placere skraldet i traileren, ifald vi har været ude for at have behov for at smutte forbi genbrugspladsen. I gamle dage skulle vi jo køre flere ture for at kunne få alt med.

Enormt henrykt for vores trailer, er jeg af disse grunde. En trailer er noget, enhver familie skulle have glæde af.