Med barn og brug for at være holdt ekstra øje med hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Min mand og jeg er gravide men processen har været urolig, så derfor planlægger vi at tage til en gynækolog klinik Fyn til yderligere scanninger. Efter jeg og manden stoppede med kondomerne varede det lidt mere end 2 år hvor vi oplevede barnløshed, og lægen var ved at visitere os til en speciallæge klinik Fyn - http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/speciallaege-klinik-middelfart-fyn, til behandling. På daværende tidspunkt googlede vi selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og faldt bl.a. over gynækolog Niels Lund der er en praksisklinik nær ved, hvor vi har lejlighed i Middelfart.

Jeg blev med barn og alle pessimismen om sædkvalitet og ægløsninger blev skubbet væk af glæden en ufrivillig abort. Jeg og min mand forsøgte ikke at blive slået omkuld, men der var en tidsperiode, præget af bedrøvelse og elendighed over vores mistede baby, som vi havde ventet så længe på.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund - http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/,

Her 4 måneder senere er jeg så gravid igen. Lægen mener, at der skal holdes ekstra øje på mig, så han visiterer undertegnede hen til en gynækolog klinik Fyn. Vi har selv tjekket lidt den gamle telefonbog og har igen lagt mærke til bl. Andre speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at være hos en klinik som eksempelvis speciallæge Niels Lund og få foretaget flere scanninger og blive fulgt, så vi kan få mere tryghed i forløbet, og speciallægerne griber ind, skulle der igen opstår komplikationer. vi tror at den tilføjet ro af sig selv er positivt for barnet.