Trægulv i birk, bøg, eg, fyr, gran, ahorn el. ask

At købe et spritnyt gardin - www.jemtex.dk/gardin – ser jeg frem til. Et nyt gardin skal jeg købe, af den grund at mit nuværende rullegardin - www.jemtex.dk/rullegardin – er meget opslidt. Snart vil jeg i øvrigt købe et helt nyt trægulve - www.jemtex.dk/traegulve.html – , og jeg har yderligere overvejet at bruge penge på nogle gulvtæpper. Jeg tror, at jeg vil få et mørkt trægulve, på grund af at det er meget pynteligt. Jeg synes ligeledes, et sort gardin er meget pænt. Jeg kunne desuden godt tænke mig et mørkebrunt trægulve, da det kommer til at stå godt i kontrast i forhold til min stue, der er rigtig lys. Dog kan jeg ej vælge imellem et trægulv fremstillet i birk, bøg, eg, fyr, gran, ahorn el. ask. Derudover kan jeg ej vælge mellem gardinerne. Jeg tror, jeg vil få et rullegardin, men jeg vil spørge en sælger til råds, når jeg ligeledes skal spendere penge på et trægulve. Jeg må i øvrigt finde ud af, hvilken slags rullegardin som jeg vil købe, af den årsag at det er muligt at spendere penge på talrige divergerende typer. Da min moster har meget mere forstand på det end mig, tager jeg desuden hende med. Det er mit håb, at ekspedienten i forretningen også vil give mig en hjælpende hånd med at træffe en beslutning.