Min bedre halvdel og jeg står konfronteret med en herlig ombygning af vores liv!

Vi kan mærke, at det er tid til, at prinsen & jeg flytter på landet. I lang tid har min bedre halvdel og jeg boet i en temmelig lille lejlighed inde i centrum. Men akkurat nu er tiden inde til, at vi vil bo i vores eget hus. Den drøm skal begribes i konneksitet med, at vi tænker, at der ikke går virkelig lang tid, inden vi skal ha’ nogle rollinger! Vi efterstræber et arkitekttegnet hus (http://www.bimdesign.dk/privat1), da vi mener, at dé er de mest praktiske. Men ydermere af den grund, at vi er klar over, at en ombygning ligeledes på ingen tid er dyrekøbt. Kæresten og jeg har i flere måneder været i tvivl om: hvad koster en tilbygning - http://www.bimdesign.dk/m2-priser – egentlig? Men vi har nu tjekket dét, og erkender, at en ombygning hurtigt bliver mere bekosteligt end et arkitekttegnet hus, hvormed vi på egen hånd kan få lov til at bestemme. Med et arkitekttegnet hus er det muligt at få det nøjagtig, som vi har lyst til!

Om ej så forfærdelig længe besøger vi arkitekten, som skal tegne et såkaldt arkitekttegnet hus for os. Og vi bringer med os selvfølgelig alle vores indfald, og så må tiden vise, hvor meget af det, der kan fungere i praksis. Det drejer sig selvfølgelig om, hvor mange moneter, vi ønsker at spendere på et arkitekttegnet hus. Men som just fortalt, havde vi allerede klarlagt, hvad en ombygning koster, & det ville mindst beløbe sig på det samme som et arkitekttegnet hus. Min udkårne og jeg har tillige funderet over: hvad koster en tilbygning når man medtager alle udgifter, som kan opstå. Og det er omtrent lige så kosteligt, som både en ombygning samt et arkitekttegnet hus. Så vi er sikre på vores målsætning om et arkitekttegnet hus. & vi kan bestemt ikke vente med at invitere venner & familie hjem til os. Efter at vi har levet på så få meter i så lang tid, ser vi nu frem til at bo i et fantastisk arkitekttegnet hus.