Den dyre påhængsmotor, som er let at anvende er temmelig oppe i tiden!

Den bedste kæreste har ingen overordnet, og jeg overvejer, om jeg skal gå samme vej. Han ejer egen butik, & driver handel med grej til motorbåde, som eksempelvis navigationsudstyr. For øjeblikket er salget af en innovativ påhængsmotor , www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer, i kolossal vækst. Vi alle har set ham løbe rundt, så jeg forstår, hvor meget dét gør krav på at være selvstændig. Når et hverdagsliv kan karakteriseres ved en høj grad af uafhængighed, er der ej et tydeligt gærde imellem arbejde og den frie tid, af den grund, at grænseskellene mellem dem udviskes. Det har som følgevirkning, at man aldrig nogensinde har fri, af den grund, at man hele tiden tager sit job med hjem. Og dét er en problematik, som gør mig bekymret, & betyder, at jeg nok engang overvejer mine planer for mit fremtidige hverdagsliv. Jeg har jo på tæt hold set hvordan, et sådant liv på ingen tid kan udvikle sig til at være ekstremt forjaget, og min bedre halvdel er ej en afvigelse!

Endnu en anden ting, som bevirker, at jeg genovervejer, om jeg skal være grundlægge egen forretning, er, at jeg endnu ikke har opdaget min interesse. Min ven er glad for fart, & for hvilken ny påhængsmotor, der er kommet i handlen. Jeg er bestemt ej vild af begejstring over, om en påhængsmotor er splinterny eller det modsatte. Min ven formidler jævnligt skrøner om den & den påhængsmotor, og jeg kan ane, at han er interesseret i dette tema. & afslutningsvis må det just beskrevne være dét mest signifikante her i livet: at opnå en indsigt i, hvad du ikke kan leve uden, & efterfølgende gå målrettet efter, at du har chancen for at være beskæftiget med dét resten af livet. Alle mine venner er af den mening i hvert fald, at henrykkelsen toner frem, ligeså snart, at man udlever ovenstående anvisninger!