Nu kan du selv lave tryk på t-shirt

Du kan producere dit eget tøj med tryk – havde du nogen anelse om det? Jeg har lige fundet en temmelig fortræffelig hjemmeside, hvor du kan fremstille en t-shirt med tryk. Det er muligt at få t-shirt tryk som enten et logo, tekst eller endog et personligt foto. Det er nemt at kreere tryk på tøj, du må bare vælge et stykke tøj, f.eks. en t-shirt, og bagefter påsætte dit logotryk el. andet print.

Her vil jeg berette, hvordan du skal gøre på hjemmesiden, når du vil fremstille din egen t-shirt med tryk. Vælg først den vare, som du godt kunne tænke dig at danne t-shirt tryk på. Du kan både erhverve t-shirts, skjorter og andet tøj, men ligeledes alle mulige ting. Man kan filtrere produkterne efter forskellige grupper, som eksempelvis kvinde og mand samt aldersgruppe. Når du har fundet det rette tøj, skal du beslutte dig for farve såvel som størrelse. Bevæg dig bagefter hen til det næste step, hvor du skal beslutte dig for dit print på tøj.

Tekst som textiltryk, kunne du godt tænke dig det, så kan du let nok blot indtaste teksten på det tøj, du har bestemt dig for. Placeringen, typen af tekst, farven & hvilket omfang, skriften skal have, er det muligt selv at vælge. Hvis du ej vil have tekst, men gerne vil have logotryk, kan du klikke på motivet og så hive det hen på dit valgte produkt. Du kan ligeledes her vælge omfang & farve og endvidere printteknik. Såfremt du kunne tænke dig print på tøj med et personligt billede el. et design, du selv har dannet, må du først oploade det på hjemmesiden. Derefter skal du tage fat på det med musen og trække det hen på det produkt, du har valgt, og afgøre omfanget af billedet. Idet du har færdiglavet dit print på tøj, må du klikke på Læg i indkøbskurv. Du må derefter bestemme at lave andet tøj eller betale, og så vil dit tøj med tryk sendes til fremstilling. Har du lyst til at fremstille tryk på tøj med et smart tøjtryk? Jeg vil anbefale dig ovenstående hjemmeside, hvis du har lyst til at producere ordentligt tekstiltryk til en god pris.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>