Fortræffelige opbevaringsrum foruden sikringsgitter

Ordet ”opbevaringsrum [www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/18-opbevaringsrum]” er for de fleste ensbetydende med et mørkt aflukke eller rum, hvor kryb, støv og fugt florerer. Sådan er jeres pulterrum dog ikke nødt til at være i praksis. Etablerer I pulterrum i stål med rullegitter [www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/20-rullegitter], får jeres beboere nemlig en holdbar og flot opbevaringsløsning til lige præcis jeres beboelsesejendom. Desuden er I garanteret loftrum » www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/17-loftrum, med en lækker lysgennemstrømning såvel som en ideel tyverisikring foruden forebyggelse af ildebrande og problemer med fugt.

I årtier har vores dygtige medarbejdere etableret skræddersyede opbevaringsrum til almene eller kommunale beboelsesejendomme plus ejer- eller andelsboligforeninger med eksempelvis rullegitter såvel som tyverisikring. Udgangspunktet for samtlige løsninger til pulterrum i stål er, at vi gør en dyd ud af at sikre beboerne en pulterrumsløsning, som lever op til beboernes ønsker plus de særlige forhold på loftsetagen. Af den grund udnytter vi til enhver tid hele arealet bedst muligt selvom ejendommen har skæve vægge, nedsænket loft eller lignende. I får et væld af fordele ved at vælge vores firmas opbevaringsrum med sikringsgitter i galvaniseret stål. Frem for alt er denne slags pulterrum en fleksibel og æstetisk pulterrumsløsning, hvor I uden problemer kan integrere vores forskellige netvægge med et af vores forskellige stålpladesystemer med henblik på at skabe det ønskede udtryk. Vores pulterrumsløsninger har desuden en ideel gennemstrømning af luft. Dette er med til sikre et godt indeklima, som beskytter de opmagasinerede ting bedst muligt.

Såfremt jeres andelsboligforening investerer i opbevaringsrum med rullegitter, vil I kunne få et lækkert kælder- eller loftsareal med en perfekt lysgennemstrømning. Dertil kan I uden besvær have øje på hele loftet eller kælderen takket være vores sikringsgitter. Dette giver jer en øget tryghed såvel som en bedre mulighed for at opdage og slukke en brand i et af jeres loftrum, inden den virkelig bliver altødelæggende. Sidst men ikke mindst yder vores firmas pulterrum med gittervægge tillige ideel tyverisikring og meget mere.