Vil du beskytte dine lagervarer imod tyveri, bør du med fordel anskaffe dig et trådnet

At jeg en del gange har været offer for tyveri og tyveriforsøg, skal jeg fortælle, da jeg er indehaver af en butik. Et indbrud er med sikkerhed en meget problematisk sag, der vil give stress & koste mange værdier. Et røveri bliver på trods af dette en betydelig komplikation og bør gerne undviges, men uden tvivl skal varerne være forsikrede.

At prøve et mekanisk trådnet {www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/23-tradnet}, valgte jeg efter forsøg med varierende sikkerhedsalarmer samt kameraer. Denne form for trådnet dækker glasfacaden, men her er stadig indsyn til hylderne, sådan at kunderne kan fristes. Et eneste tyveri har min butik egentlig ej haft, efter jeg monterede dette trådnet. Jeg er ikke klar over, om det var af den grund at tyvene egentlig ikke kan skære gennem nettet, eller om det egentlig synes for stort et arbejde, men det bliver jo ligemeget, så længe det opfylder sit formål. Efterfølgende stor tilfredshed valgte jeg at have pulterrum {www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/19-pulterrum} i gitter, noget som tilmed har vist sig at forsvare mig mod tyve. Depotrum {www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/12-depotrum} bliver hyppigt værre forsikret sammenlignet med selve butikken, af den årsag at de fleste sjældent opsætter sikkerhedsalarmer samt kameraer på lageret. Fordi ejerne bliver garanteret enorm beskyttelse og samtidig simpelt vil finde ud af, hvilke ting som gemmer sig i deres depotrum uden egentlig at være nødt til at låse hængelåsen op, er depotrum i trådnet egentlig blevet ret udbredt til ejendomskomplekser.

Jeg kan ikke finde et enkelt negativt ord at sige om mit trådnet eller mine pulterrum – hver eneste ting virker perfekt plus jeg har følelsen af at være en del mere sikker sammenlignet med et hvilket som helst andet tidspunkt.