Familien og jeg rejser til Thailand, lige så snart, at vi får efterårsferie.

Det er ikke en sjælden begivenhed, at jeg ik kan lade være med at sværme mig til varme lande. Det dårlige vejr udenfor er bælgmørkt & kedeligt. Utallige ville garantrisse mene, at det er rigtig betegnende for det vejr, vi har i Norden! Langt de fleste tænker absolut, at os danskere har haft et forstemmende vejr de sidste par måneder. Dét resulterer i, at jeg begejstres af idéen om en langtidsferie - http://www.samson-travel.dk/rejsetyper/langtidsferie/ – til en nation, hvor vejret er bedre. Jeg sværmer om, at vi alle rejser til Thailand - http://www.samson-travel.dk/rejsemaal/thailand/ – og det kan kun gå for langsomt! Hele familien er begejstret for at opleve nye ting! & det kedelige vejr bestyrker jo hele familiens ønske efter rejser til Thailand, eller en langtidsferie et eller andet sted hen. Jeg finder behag i at rejse på alle slags måder; som rygsækrejsende, hvor kun forestillingsevnen determinerer grænser for gøremålene, eller en langtidsferie på en skøn beach, hvor jeg som det eneste slentrer fra kroen til stranden i adskillige dage! Der findes alligevel en type rejser, mange ik kan lide: temarejser - http://www.samson-travel.dk/rejsetyper/temarejser-med-rejseleder/ – ! Temarejser denominerer jeg de typer rejser, hvor alt er skitseret ned til den mindste bagatel. Familien føler, at det er ovenud uuholdeligt til hver en tid at være dependent af en ufleksibel tidsplanlægning. I hverdagen er der tit ekstremt mange ting, som man skal nå, så således mener jeg, at det er fortrinligt, at jeg ikke skal kigge på uret, når jeg rejser.

Det er lige ved at være uigennemførligt for mig at vente med at organisere min næste langtidsferie. Jeg kan vejre, at jeg sandelig brænder for at opleve nye ting. En langtidsferie giver en ny livskraft til hverdagens ensformige handlinger. Jeg har længe følt længsel efter, at vi alle sammen indenfor de kommende dage rejser til Thailand. De små pus har i evigheder drømt om en sådan langtidsferie, og Thailand er langt de fleste himmelhenrykte over. Med det vuns vil jeg gennemdebattere mine agendaer om en langtidsferie sammen med familien, og besnakke dem til, at hele familien rejser til Thailand hurtigst muligt! I den forbindelse er jeg indstillet på at kæmpe for, at familien ikke investerer moneter på en af de forfærdelige temarejser, som gemalen og jeg ingenlunde har været fortalere for…