Mit fortrinlige år på efterskole er min skønneste afgørelse nogensinde!

Jeg erindrer mit år på efterskole med jublende glæde… Samtlige af eleverne vil derfor anbefale et efterskole ophold til samtlige af de unge, som skulle være interesseret. Jeg havde et skønt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg lærte mange nye fantastiske mennesker at kende. Hvilket er kammerater, som jeg også nu til dags tager på ture med, mange gange om året. De er perlevenner, som jeg ik ville være foruden. Sammen med venner fik jeg enddog også boostet min stolthed over mig selv under mit efterskole år. Det har sin forklaring i al den efterskole motion, jeg deltog i! Hver mandag var der for alle elever tilrettelagt en eller anden type efterskole motion, & dét var ugens bedste dag! I de varme eftermiddage fandt det sted på skolens sportsareal, hvilket resulterede i, at eleverne samtidig med sportsdelen, fik mere end rigeligt med skøn luft. Min efterskole havde interesse i at kunne tilbyde en herlig efterskole kost og motion var der som akkurat formidlet også masser af. Samtlige af eleverne holdte af året på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de havde skitseret. Jeg kom i overjordisk form, og dén har fulgt mig som voksen. Og året på efterskole er jeg ret taknemmelig for!

Alle kender til, at der er fantastisk mange personer, som overvejer et efterskole ophold, og jeg kan ærligt sige god for et år på efterskole. Specielt, hvis man ikke er klog til bevægelse, kan efterskole motion blive en rolig opstart. Der florerer muligvis nok forståelser omkring, at efterskole kost og motion tit efterlades, men det er ej den skinbarlige sandhed. Jeg ved, at hver & en efterskole arbejder for at gøre det allerskønneste for skolens egne. Af den årsag er efterskolens styrelse hyppigt ekstremt påpasselige med at kunne offerere både sund efterskole kost og motion, hvor samtlige elever kan deltage. Ergo: min appel til jer derude er; tag af sted! Vær vild, & ta et år på efterskole, dét vil absolut ingen mennesker på nogen måde komme til at angre! Tværtom vil du kunne tænke tilbage på dit efterskole ophold med julelys i øjnene!