Der eksisterer ik’ nogenting mere rart end langtidsrejser…

Lige siden jeg var et lille pus, har dét at være på eventyr været min store kærlighed. Derfor kan jeg bestemt vedkende mig det kløgtige livsråd: at rejse er at leve! Jeg er hyppigt væk i længere tid, i de enkelttilfælde, at jeg tager på en af de der langtidsrejser… Jeg indretter hver eneste gang mine ferierejser således, at jeg kommer hjem med flest mulige oplevelser. Hvilket forårsager, at dagsprogrammet konstant er tætpakket, fordi jeg ønsker at nå at se så mange nye ting, som muligt. I de tilfælde hele familien rejser fra Aalborg og rejser til USA f.eks., kan jeg ane allerede fra morgenstunden, at jeg er nysgerrig! Og hele begyndelsen med at arrangere og investere penge i kommende langtidsrejser er absolut en enorm del af den totale oplevelse… Jeg sørger derfor altid for at bestille familiens ferierejser i rimelig tid, efterdi så får jeg mange flere uger, hvor jeg kan glæde mig til alle de spændende oplevelser, som jeg kommer til at konfronteres med!

Igennem tiden har jeg besøgt utallige nationer. Min mening er at nå at aflægge et visit hos så mange lande som jeg har mulighed for. Og jeg agter at fortsætte med at rejse jorden tynd, just indtil kroppen ikke kan klare mosten… Det er mageligt, i det tilfælde, at jeg rejser fra Aalborg og rejser til USA f.eks., af den grund, at Aalborg lufthavn er bygget tæt på mig. Så plejer jeg at gå hjemmefra i fornuftig tid, inden flyet skal afgå, fordi der er ik nogen ting mere ærgerligt end at komme for sent. De gange man eks. rejser til USA og rejser fra Aalborg lufthavn, er jeg fuldt ud bevidst om, at man er forpligtet til være i lufthavnen mindst nogle timer før. Jeg har været en del af flere langtidsrejser, at jeg gengive fremgangsmåderne nøjagtigt. Jeg er så god til at navigere i denne verden, fordi jeg har prøvet utallige ferierejser, af den grund er jeg altid vidende om, hvad som jeg kan forvente at møde i en international lufthavn. Mit nye eventyr lægger på mig, når jeg atter engang rejser til USA. Denne rejse er i selskab med hele familien, vi rejser fra Aalborg lufthavn i sommerferien…