Mange mennesker har længe fantaseret om en espressomaskine.

Lige rundt om hjørnet venter min 24-års fødselsdag, og skal af den grund snart til at arbejde på en ønskeliste! Det mener jeg i grunden nogle gange kan være usandsynligt omstændigt. Det er ikke hver gang, at jeg overhovedet har brug for noget. & dét er jo egentlig helt omvendt, af den grund, at dét uden tvivl er et symptom på, at den vestlige befolkning lever i en overflodsverden. Såfremt vi har brug for noget, køber vi det uden videre, hvilket betyder, at der slet ikke er ønsker efterladt til, når nære venner efterspørger en ønskeliste. Men akkurat i år er jeg imidlertid absolut ik’ i tvivl; en espressomaskine [www.stildesign.dk/produkter/?cid=44]! Jeg har igennem lang tid haft et godt øje til espressomaskiner. På en espresso maskine [www.stildesign.dk/espresso-maskine] kan alle mennesker derhjemme brygge drikke, som smager uovertruffent. Og det er herligt at have mulighed for at invitere vennetruppen på kaffe fremstillet på en espressomaskine. Så nu er tiden inde til at jeg vil ønske mig en espressomaskine af mine venner. I lang tid har jeg bidt mærke i, hvor tiltrækkende espresso maskiner er blevet. Adskillige har nu en espresso maskine. Det er evig og altid fængende at undersøge, når noget bliver så spredt, som det er tilfældet med espressomaskiner…

Det afgørende tvivlsspørgsmål nu, er selvfølgelig, hvilken espressomaskine, jeg skal kigge efter! Jeg krydser fingre for, at I kære følgere brænder for at hjælpe mig med at blive mere klar i hovedet. Jeg er af den overbevisning at udbuddet af espressomaskiner er rigtig stort. Og jeg kan bare ikke finde rundt i junglen af forskellige udbud. Jeg har den holdning, at espresso maskiner sælges til mange forskellige prisklasser, og jeg ved på ingen måde, hvor stor forskel, der eksisterer imellem de forskellige mærker? Så det vil jeg meget gerne få hjælp til at få styr på. Den ekstrem store jagt efter den mest gennem-designede espressomaskine er bestemt dét, mit liv drejer sig om! Jeg er blevet fuldstændig opslugt af den her jagt, og gennemser kontinuerligt reklamerne efter espressomaskiner. Men jeg mener nu alligevel, at det er fantastisk vanskeligt at danne sig et rigtigt overblik, så kontakt mig endelig, hvis I har skarpe fif vedrørende køb af en espressomaskine!