Adskillige kontorassistenter taler om de nye frankeringsmaskiner, og nu ønsker jeg at hoppe med på bølgen!

Det er absolut en mulighed, at det efterfølgende tekststykke ik vil interessere jer særlig meget! Der følger nu, hvad bestemte damer muligvis vil kalde et lille smule søvndyssende blogindlæg vedrørende frankeringsmaskiner! Men det forholder sig altså således, at jeg har erkendt, hvor smart sådan en frankeringsmaskine er! Og partnerne & jeg har lige afgjort, at jeg må spendere meget af budgettet på en frankeringsmaskine til kontoret. For nøjagtig et år siden opstartede jeg mit liv som selvstændig, & firmet har fantastisk hurtigt etableret sig. Dét har den betydning, at forretningen i dag fremsender fantastisk meget mere post end virksomheden gjorde i opstartsfasen. Kollegaerne og jeg har først nu forstået, at man med bistand fra en frankeringsmaskine har chancen for at spare fantastisk meget arbejdstid. I særdeleshed i mit nyligt etablerede firma, hvor vi indtil videre alene er få ansatte, ville det være klogt med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi i forvejen oplever travlhed. & så er det jo rigtig usmart at bruge værdifuld tid på at klistre frimærker på breve! Så vi er alle enige om at investere i en frankeringsmaskine…

Vi kan absolut ej bestemme, hvilken frankeringsmaskine, som ville være det allerbedste valg. Jeg har prøvet at skabe mig en klarhed over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har bestemt ikke taget en afgørelse. Jeg ser frem til, at I formår at hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, som til punkt og prikke indfrier firmaets krav. Der eksisterer både lokale og svenske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg er ikke i stand til at vurdere, hvorhenne det vil være skarpest at placere sine gysser. Lige umiddelbart vil jeg foretrække en dansk forhandler, af den årsag, at det i så fald vil være nemmere at tale sammen, hvis jeg oplever problemer. Men så alligevel tror jeg, at de uden landske sælgere af frankeringsmaskiner koster meget færre moneter end de forhandlere, som ligger i Danmark. & som just nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyligt etableret forretning, der præcist lige skaber et lille overskud. Så af den grund er det altafgørende, at jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris. Men bestemt spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Af den grund: gi’ gerne tip top råd til en forholdsvis ikke-bekostelig & god frankeringsmaskine.