Det kan ske at storebror kommer til at arbejde med kloakservice, ejendomsservice og skadeservice

Da vi var til den ugentlige tirsdagsmiddag proklamerede broderen, hvordan han tænker på at gå i gang med erhvervsvirksomhed angående ejendomsservice, kloakservice og skadeservice. Min bror har før i tiden arbejdet som gårdmand og også arbejdet med VVS & kloakservice, hvorfor undertegnede er sikker på, at det at starte en ejendomsservice erhvervsvirksomhed med skadeservice er lige sagen for ham. Særligt når min bror er fine kammerater med en fyr, som ligesom ham går og regner på at gå i gang med firma, og min bror har flere end 3 års kompetencer med skadeservice, og han har kendskab til vand- og indbrudsskader og mere af den slags.

Vores svoger har endvidere nævnt, hvordan han vil bidrage til min brors projekt og derfor assistere ham med at oprette en omfattende webpage. Her i familien har vi generelt mange forbindelser, men hvis det skal gå godt med at score kunder til ejendomsservice, skadeservice og kloakservice, så kræver det jo sandsynligvis lidt bidragende kommunikation.

Min mor er utryg ved situationen, da hun er ked af det faktum, at hendes søn dropper sit trygge økonomi for i stedet at gå låner til at indlede ejendomservice virksomhed. Efter at jeg var nødt til at dreje nøglen om på salonen, har min mor været usikker på, om vi nu kan klare os når det kommer til penge. Jeg selv er på den anden side overbevist om, at Joakim sagtens ville opnå en fornuftig karriere med skadeservice, vedligeholdelse af gårdanlæg for boligforeninger og kloakservice, ligesom han allerede har arbejdet med da han var ejendomsfunktionær.