Jeg vil købe en brugt skoda – nok en skoda octavia eller en skoda suberb combi

Vi har vaps og 2 børn, så det dér med god plads er ovenud grundlæggende for os. En skoda octavia {www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Octavia/Default.aspx} eller skoda suberb combi matcher med behovet for råderum. Det skønner vores venlige forhandler.

Vi har haft Skoda i flere år og er tossede med mærket, så af den grund vil vi overveje en skoda suberb combi eller skoda octavia. Vi er ikke i tvivl om, at vi skal have en brugt skoda. Vi er ved at sætte huset i stand og har overhovedet ikke økonomi til at få ny bil. En splinterny vogn tænker jeg i øvrigt ikke er bydende nødvendigt. Vi har slet ingen trang til at brænde alle mine penge af.

Som rådgivning har vi hørt hos vores venner og kolleger til råds. Flere ville bestemt ikke anbefale en brugt skoda. Min ene bedste ven ville vælge en skoda suberb combi og min bror argumenterer for en skoda octavia. Måske er det pengene, der ender med at træffe valget – og sker det vinder skoda suberb combi. Til gengæld har skoda octavia fået prisen som året bil 2014, så den bil er jo et fantastisk fordelagtigt valg. Jeg vurderer skam ikke, at det er så gnidningsløst at skulle vælge brugt skoda. Måske skal vi hen til vores bilsælger og høre ham ad. Ham har vi anvendt mange gange, og ham får vi hver gang optimal vejledning.