Vores bagboer har i dag den pæneste terrasse efter en gang imprægnering af fliser mod flisepest og en fliserensning

Mine søde naboer har fået så fin en terrasse 100% uden flisepest [alge-stop.dk/nyheder/2013/12/bekaemp-flisepest], efter at de har opnået fliserensning [alge-stop.dk/rensning-af-fliser] og imprægnering af fliser [alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser] hos et fint sted, for ja, naboerne havde fået flisepest på deres terrasse. Ja bvadr, flisepest. Undertegnede har ikke hørt om flisepest tidligere, men det er jo ikke særligt pænt.

Derfor er det det bedste, at mine naboer har fået den mest professionelle arbejde med imprægnering af fliser og fliserensning. Fliserne er ganske enkelt skrubbet 100 % så så kommer den flisepest nok ikke retur igen de kommende år.

Tim og jeg ejer også et stk urgammel træterrasse og vi har overvejet at lægge en robust fliseterrasse.

For 8 måneder siden, efter snak med vores naboer blev vi meget i tvivl, for de to på det tidspunkt var meget triste over den tudegrimmeterrasse, der var plaget af flisepest og var blevet helt mugne på overfladen.

Elna og Ask bød os forleden over til at spise en dejlig omgang aftensmad, og de viste os udfaldet af deres fliserensning. Det er bare blevet så flot. Differencen er meget overbevisende. Fliserne er simpelthen blevet som da de var nye. Og suppleret med en omgang imprægnering af fliser forbliver de nydelige længe.