Den excellente kaffeautomat på kontoret

Koffein i kaffe gør, at jeg forbliver energisk, men jeg kan virkelig også godt lide smagen i en dejlig kop kaffe. Når jeg ankommer på arbejde, er det jeg starter med at gøre at styrte hen til kaffeautomaten og lave en god kop kaffe. Igennem tiden har vi haft mange kaffeautomater, men de har ikke alle sammen været lige gode. Jeg drikker to eller tre kopper, hver gang jeg er på arbejdet, men hver gang jeg er hjemme, har jeg bare ikke tid til at gøre det. Jeg arbejder på et kontor, og der er jeg foran computerskærmen hele dagen lang. Jeg er tosset med jobbet, men idet jeg får fri, så skal jeg endda hjem til mit andet arbejde – mine tre børn. Jeg lever i et stort hus med min husbond og vores tre fantastiske børn på 3, 5 og 9 år. Jeg elsker min familie meget højt, men det er svært at passe både mit job samt mine unger. Derudover sover jeg ikke så godt om natten, for min søn på 3 græder en hel del, så jeg må vågne op og så få ham til sove. Dette gør, at jeg hele tiden er sløv når jeg er på arbejdet, men til mit held ejer vi en kaffeautomat, og den kan jeg ikke leve uden.

Vores spritnye kaffeautomat er den bedste vi har været ejere af, og hermed kan jeg nu sige, at en velsmagende kop kaffe altså kun kan komme af en god kaffeautomat ligesom den, vi bruger nu. Jeg tænker på at få sådan en kaffeautomat, som vi har på arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>