Mange familier ofrer hele husstandens økonomi på klæder desginet af for eksempel Atsuyo et Akiko!

I indeværende tider bliver der snakket meget desangående, at opvæksten som overgang nu er kortere end før i tiden. Det er forårsaget af, bl.a., at rollinger allerede fra små besidder en lidenskabelighed for mærketøj. Vi kender ikke mange rollinger, der ej har en interesse i klæder. Du kan udfritte et vilkårligt barn, & en remse af børnetøjsbrands som eksempelvis Wheat - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/wheat/_340.html – samt Storksak - http://www.smaahjerter.dk/smarte-pusletasker-fra-storksak_2007.html – vil ile ud af dets trut!

En del research udvælger det umoralske i, at rollinger ønsker sig så lækre brands som eksempelvis Soft Gallery - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/softgallery/pige_334.html – og The Brand. For sandheden er, at ej alle rollinger har forældre, som kan lægge penge til side for så skønt tøj. Det kan ofte resultere i, at de nævnte små pus kan blive chikaneret, så snart de resterende små pus noterer dette. I nogle nationer har lederne prøvet at løsne dette problem gennem at introducere en tvungen ensartet beklædning. Dog har det vist sig ik’ at kunne overvinde drillerierne. Skoler, der har indført skoleuniform, fortæller nemlig, at rollingerne også efterfølgende elsker mærkevarer som for eksempel Soft Gallery & Rosemunde blandt mange andre…

Mange mennesker ytrer, at alle mennesker er kommet til verden som lige, men ik kommet til verden velsignet med uniforme pengemæssige pengemidler. Flere socialvidenskabelige forskere ser dét således farligt, at alle kultiverer rollinger til at elske lækre mærkevarer såsom Soft Gallery samt Rosemunde. Fornuftige researchere tilråder, som alternativ, at man som forælder donerer specielle jordnære synspunkter videre til børnene. Dét kunne f.eks være at eksemplificere rollingerne at skønne på den omkringliggende natur, og illustrere for de små pus tip vedrørende demokrati og samhørighed. Gode borgere vil være enige i, at det er livsanskuelser, som til slut vil gøre verden til et godt sted…