Ferien kommer nærmere, & Petit Crabe offererer blødt børnetøj…

Verdens beståen ligger i klodens børns grabber. Det er en erklæring, der jævnligt bliver erklæret. Sætningen kan benyttes til at plædere for, at vi skal fryde de kære små. Det kan indebære mange sager, eksempelvis, at de kære smås menneskerettigheder som børn bliver adlydt. Det er eksempelvis rettigheden til at gå i skole samt lægehjælp.

Børns rettigheder kan samtidig betyde, at alle mennesker skal klæde vores menneskebørn behageligt på, & købe brands af imponerende kvalitet, som f.eks. Marmar » http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/marmar_1853.html,, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik » http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/mp-socks_1984.html,, Ida Ising » http://www.smaahjerter.dk/ida-ising-pusletasker_2005.html, etc. Sådanne mærker er alle en garanti for for ordentlig kvalitet. & du har af den grund mulighed for at forære dit barn det ypperste.

Når højtiden er over os, plager vores rollinger om specielle tøjmærker – respective Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik, samt Ida Ising. Og jeg fortæller jer, at rollingerne bliver bedrøvede, dersom ikke deres foræring rummer bare en eneste af ovenstående børntøjsmærker!

Udlandsrejser er en af vores families favoritbeskæftigelser, dér, udnytter vi tit lejligheden til tilmed at få købt børnetøj. Det gør vi af den grund, at visse tøjbrands, som for eksempel Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik og Ida Ising nogle gange er billigere I fjerne egne end i danske forhandlere. I øvrigt præfererer vi at shoppe på nettet, fordi der også her findes enorme slagtilbud at hente!

Flere slægter tottes med en lille økonomi, hvor tøj til rollingerne måske ikke bliver betragtet så essentielt som mad. Men det er afgørende at huske på, at tøjmærker, som Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik, samt Ida Ising er af formidabel karakter. Det implicerer, at børnetøjet har en langvarig levealder. Det skønner jeg afgjort, neutraliserer den ofte pebrede omkostning. Jeg efterstræber det optimale for vores børn, & derfor køber vi tøj til børnene i god støbning. Plusset ved førnævnte brands er ligeldes, at tøjet er skabt under gode forhold. Det implicerer, at jeg kan fortælle vores afkom, at deres kære tøjmærker – Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik, samt Ida Ising – passer godt på deres arbejdere. Det besidder en værdi alene, men på samme tid underviser vi ydermere vores børn om afgørende samfundsforhold. Vores børn erindrer, at børnetøj ikke hænger på træerne, men er et billede på en værdi, som de af den grund må værdsatte. Når vi indkøber mærker som eksempelvis Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik, samt Ida Ising, er jeg på samme tid sikret en formodning af at have gjort jorden til et bedre sted, ved at rygdække barmhjertige firmaer…