Over i mellemskolen har alle rollinger børnetøj skabt af Living Kitzbuhel, som de små pus ik’ kan være i!

Min venindes veninde arbejder i en vuggestue som pædagogmedhjælper, og betror hyppigt betragtninger fra hendes hendes liv med små pus. Hun har været deltidsansat i 30 år, & har ergo et skarpt viden om, i hvor høj grad de små pus & barneårerne har forandret sig. Dét er relevant at researche i, hvilken plads små pus har i fællesskabet, både fortidigt og nutidigt set. Det er i sammenhæng med det just nævnte, at hendes erfaringer er gode at have!

Vores fortrolige kilde skildrer, hvordan små pus i nutidens samfund har megen selvbestemmelse. De fleste overhører hyppigt et forældrepar udfritte det største afkom: Fortrækker du at blive iklædt vinterjakke produceret af Lovebugs eller Dollys by le Petit Tom - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/dollys_2003.html – ? Rollinger foræres mange valgmuligheder i dag, hvilket kan risikere at gøre barnet forvirret. Børn elsker struktur og planlagte rutiner, men utallige optioner, afkom bliver stillet overfor kan resultere i at svække den strukturering. Dét er dokumenteret, at afkom befinder sig bedre, så snart deres far bestemmer, at de bærer klæder produceret af Okker Gokker - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/okker-gokker_618.html – & By Nord - http://www.smaahjerter.dk/sengetoej-fra-by-nord_454.html –

Børn skal både ses & tages med i beslutningsprocesser i disse tider. Før skulle børnene alene blive set, men ej høres. Nu til dags iklædes vores afkom dyrekøbt børnetøj designet af Lovebugs & Dollys by le Petit Tom, for at stå som billede på en helstøbt familie. Men desforuden skal de små pus i øvrigt også høres. Og det betyder, at en hel del bestemmelser ej tages på deres vegne, men til gengæld med de små pus. Præmissen med at implicere rollinger seriøst i valg-processer er konstruktivt, men der er en fare for, at det kan ende med, at man gør rollingerne en bjørnetjeneste. Små pus har brug for principfaste rammer, og adskillige beslutninger vedrørende, om de i særdeleshed ønsker at komme i centeret & prøve klæder produceret af Lovebugs & By Nord, eller om de vil rundt i skoven er ej for altid dén ypperste taktik til at involvere vores rollinger på…