Efterskole – ridning

Det kunne være fornuftigt at læse noget mht. idrætsefterskole med eksempelvis efterskole musik samt efterskole ridning eller måske efterskole fodbold, hvor du har mulighed for at klare både efterskole 10. klasse og 9. klasse, samt hvor efterskole sundhed er fokusområde… Vil du gerne sammensætte en gymnastik efterskole med efterskole dans eller efterskole musik? En idrætsefterskole med stærke sociale relationer må være den optimale skole, man kan forestille sig. Vores gymnastik efterskole kan tilbyde dig et fantastisk år, hvor du virkelig kan afprøve et bredt spektre af alternative undervisningsformer i for eksempel efterskole teater og efterskole dans. Ligeledes får du mulighed for at opleve begivenshedsrige efterskole rejser plus små eventyr til gode og rigtige efterskoler priser. Derfor kan du udvikle dit talent for idræt og få en uovertruffen efterskole sundhed, idet du vælger at tage på efterskole 10. klasse på vores efterskoler Silkeborg, og selvfølgelig også lave efterskoler priser. Drømmer du om at tage på efterskole 10. klasse på en af få idrætsefterskoler, hvorpå fodbold spil optager meget tid i skoletiden? Tager du et år med efterskole fodboldlinje på vores gymnastik efterskole, er du sikret en masse spilletid på banen året rundt. Af den årsag har du mulighed for at udvikle dine evner på fodboldbanen, imens du er på vores ambitiøse efterskole fodboldlinje og ydermere spille i en topklub. Vores efterskole fodboldlinje er således intet mindre det oplagte valg for dig, som sukker efter en 9. eller 10. klasse med gymnastik efterskole, fodbold i en eliteklub samt stærkt fællesskab. Vil du i stedet forene et år på gymnastik efterskole med håndbold, er vores efterskole håndboldlinje lige noget for netop dig. Ved at vælge håndbold som linjefag får du en særlig mulighed for at deltage i det væld af begivenheder, der følger med ved at tage et år på efterskole Silkeborg, helt uden at dit håndbold spil bliver sat på standby. Som en del af vores nye efterskole håndboldlinje får du nemlig chancen for at træne på eliteplan i en af Midt- og Østjyllands håndboldklubber foruden på vores håndbold college. Tjek vores website ud og få flere informationer om vores efterskole fodbold eller efterskole håndbold samt, hvordan netop vi er en af de gode idrætsefterskoler, der kan tilbyde efterskole teater eller endda efterskole ishockey når timerne er overstået med dit medlemskab betalt. Dette tilbud er desuden gældende, i tilfælde af at du drømmer om en af de få idrætsefterskoler med et klart fokus på efterskole diabetes 1. Har du lyst til at høre mere mht. gymnastik efterskole med f.eks. efterskole billedkunst plus efterskole badminton eller muligvis efterskole kajak, hvor der er muligt at tage både efterskole 10. klasse og 9. klasse, samt hvor der er gode efterskoler priser? Ring gerne til os!