Efterskole, sund kost & en positiv dagligdag

Spændende, ny hverdag m. efterskole, løb og en-dags-ture. Mig og min mand indskriver hjemmets ældste søn direkte på efterskolen i nabobyen, så snart det er muligt & han er gammel nok! En sund livsstil indebærer god kost og motion i et mobbefrit miljø. Sådan nogle ting danner grundlaget for, at unge mennesker kan få større trivsel samt mere handlekraft såvel som et bedre selvværd, tolerance & fællesskabsfølelse. Efterskolens elever bør have mange chancer for at røre sig, og det er derfor, der efterhånden er en del efterskoler, som har talt for, at sund kost & yoga er en større del i det daglige liv – hvis man har brug for det. Jeg mener, at det drejer sig om at være ude i den fine natur, de steder, det kan lade sig gøre, og dyrke motion i græsset hver morgen for at blive frisk & veloplagt til første time. 1 år med efterskole, motion & absolut sund kost… Jeg er sikker på, at han vil få meget ud af det!

Send dine børn på efterskole; sund kost og en sund kost. Det er sundt at være fokuseret på sit eget helbred, & det er essentielt, man begynder i en ungdommelig alder. Hvis man kommer til at bevæge sig ind i en rigtig dårlig periode med usund kost og nada motion, er løbet måske allerede kørt. Det er ikke kun dig, det rammer – rollingerne er lige så eksponeret som du er. Hjemme er alle optimistiske over for grundidéen vedr. efterskole, styrketræning & meget gerne også løbetræning hver morgen – det vil være effektfuld både i forhold til at komme i form, men også ift. at det giver en god del selvrespekt.