Der må tys til uddannede hænder når det er nødvendigt med en omgang iPad og iPhone reparation

Nu er varmen kommet, dvs. rigelige uovertrufne timer i drivhuse såvel som pavilloner. Jeg overvejer at anskaffe en pavillon - www.hobbydrivhuse.dk/shop/pavilloner-3s.html, eller et drivhus - www.hobbydrivhuse.dk/shop/frontpage.html, , dog har jeg ikke valgt endnu, grundet at jeg nemlig ej ved, hvorvidt pavilloner eller drivhuse er i besiddelse af flest plusser. Både en pavillon plus et drivhus er ejere af et væld af plusser. Jeg kan godt lide at anvende tiden i vores have, fordi det nemlig er dér, jeg bedst slapper af, og det kan jeg jo gøre i en pavillon. Generelt er jeg glad for frisk luft, når solen skinner og fugle, når de pipper. Idet jeg bruger tid i min have, plejer jeg at læse en bog el. passe blomster, så som mine krysantemummer. I mange år har jeg godt kunnet tænke mig et drivhus, hvori jeg kunne plante drivhusafhængige blomsterarter. Jeg synes nemlig, blomster er så yndige. Adskillige blomster har jeg både udenfor såvel som ikke mindst indenfor. Mine yndlingsblomster er solsikker, der både kan nydes i pavilloner plus drivhuse. Vi, jeg og min mand, har talt ift. valget mellem drivhuset foruden pavillon, dog siger han, at jeg må beslutte det. Hvilken beslutning skal jeg dog tage? Jeg vil nok helst købe en pavillon, men nu må vi se, hvad det kommer til at blive til. Vi vil antageligvis elske det lige meget hvad det bliver, som jeg bestemmer mig for – en pavillon el. et drivhus.