På min tidligere arbejdsplads var jeg den mest habile til at styre butikkens lønservice…

Der er en ”nyhed”, jeg endnu ik har involveret jer i… Præcis ligesom virkelig mange andre mænd og kvinder, blev jeg desværre påvirket af såkaldte effektiviseringsrunder på mit tidligere job. Det firma, jeg var ansat i havde ik præsteret dét, de havde sat sin lid til, & som en utilsigtet følge måtte de opsige kollegaer. En af dem var ulykkesagligvis lille jeg. Mit verdensbillede faldt sammen… Jeg var helt utroligt hjernedødt glad dét arbejde… Jeg var beskæftiget indenfor lønadministration & lønservice på kontoret for løn… Jeg har i adskillige år været ansat indenfor lønadministration & lønservice i mange forskellige kontekster, men lige netop mit sidste arbejde var i stand til at tilbyde mig noget udefinerbart, der var fuldstændig specielt! Af den grund var det med en handlingslammende sorg, at jeg til sidst måtte erkende, at mit tidligere arbejdssted ik’ kunne beholde mig som ansat… Jeg kunne virkelig godt lide at komme det sted, ikke mindst på grund af de dejlige ansatte. Vi var en bitte trofast arbejdsgruppe på det kontor, hvor jeg holdte til, og det fungerede meget dejligt! For i & med, vi ik var så mange, lærte vi hinanden at kende på flere planer!

Min dagligdag er ved at vende tilbage til de velkendte rammer. Men jeg ville ik’ være sandfærdig, hvis jeg ytrede, at min afskedigelse ik tog hårdt på mig. For det gjorde den VIRKELIG meget, & jeg reagerede så absolut voldsomt i forhold til andre. Men i løbet af nogle måneder er min depressive tankegang blevet rigtig meget mindre, & jeg føler mig stille og rolig klar til at lede efter et nyt arbejde! Jeg vil temmelig gerne arbejde inden for det samme arbejdsfelt, med enten lønadministration eller lønservice! Men dermed ej sagt, at jeg ikke er fuldstændig villig til at udføre et arbejde, hvor jeg ik skal jobbe med mine yndlingsbeskæftigelser: lønadministration eller lønservice! For mere end nogen andre ting, vil jeg jo i grunden bare kolossalt gerne ha’ et arbejde… Jeg brænder sådan for at vende tilbage til jobmarkedet… Så i realiteten betyder selve jobbeskrivelsen ik’ så meget når alt kommer til alt…