Hvorhenne er der mulighed for at investere i hyldeforkanter samt et nymoderne hyldesystem til min nystartede butik?

Lige om lidt sker det! Jeg præsenterer min første forretning! Jeg er helt sikkert lykkelig og har lyst til at butiksindvielsen må celebreres. Men jeg er bestemt også desperat efter en hjælpende hånd…

Mine samarbejdspartnere og jeg står overfor den udfordring at skulle udforme min butik & vil meget gerne blive tilbudt kløgtige fifs vedrørende butiksinventar. Jeg mangler blandt andet at bruge moneter på hyldeforkanter - www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldeforkanter, , et flot hyldesystem - www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldesystem, , varesikring - www.pr-trading.dk/articleproduct/produkt_varesikring, samt en brochureholder, som skal holde en stak spændende blade. Jeg er fuldt klar over, at udbuddet er koloenormt! Og jeg er akkurat nu fuldstændig tøvende, så alle tips og tricks er meget brugbare! Jeg er vidende om, hvor afgørende det er, at min shop fremstår lækker for mine fremtidige forbrugere. Derfor er det igeledes afgørende, at jeg lokaliserer det mest fantastiske butiksinventar.

Jeg tænker, at jeg skal investere i et butiksinventar, der er helt urbant, fordi det er den stilart, jeg selv allermest holder af…

Nøjagtig så længe jeg kan genkalde minder, har jeg erklæret at jeg ville åbne min egen tøjforretning. Så det er en kæmpe stor drøm, der lige for tiden er ved at blive realiseret. Men jeg synes naturligvis også, at der er ekstremt meget at ordne lige for tiden. Jeg er af den grund vågen ud på natten & spekulerer på hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring, og hvilken brochureholder, jeg skal vælge! Der er ovenud mange bestemmelser, som jeg må beslutte. Men heldigvis har jeg en hjælpsom familie, samt slyngveninder, der står klar med en hjælpende hånd. Men just nævnte ved desværre ingenting om hverken hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring eller hvilken brochureholder, der vil passe til forretningens forretningsgrundlag. Af den årsag har jeg absolut behov for jeres idéer. Er i bekendte med en gesjæft, der er fageksperter indenfor butiksinventar, som er i stand til at bistå mig? Jeg kender beklageligvis ikke selv nogen, og jeg mener, at mine søgninger på internettet har været resultatløse!