En bestemt slags penisring er slet ikke til at opspore i en nymoderne shop.

Denne blog er en fortælling om sex! Jeg føler ik’ selv, at min fortælling er ømtålelige emner, men mange vil muligvis mene noget andet. Landet ligger sådan, at jeg leger med tanken om at åbne en lille biks med diverse ting, som bruges i soveværelset. Min butik skal sælge dildoer, glidecreme & en helt særlig type penisring. Jeg har på eget initiativ blotlagt den branche, jeg vil ind i, & det ligner, at der er et hul, som jeg kan udnytte til min fordel. Der er slet ik tvivl om, at der eksisterer millioner af bikse, der tjener deres knaster på salg af dildoer, glidecreme og en særlig slags penisring. Men faktum er, at virkelig mange af disse butikker lægger i de knap så små byer. Bor man længere væk fra de store byer er der derved alene dén mulighed tilbage at handle i en af de meget populære net-shops, der er sælgere af sex-remedier som eksempelvis dildoer & glidecreme. Når man bevæger sig væk fra de forholdsvis store byer er markedet for dildoer & glidecreme af den grund ik umuligt at erobre. & det er dén åbning, jeg håber på, at jeg kan udnytte. Jeg vil gå målrettet efter de ekstremt små landsbyer!

Min største udfordring er, om jeg er i stand til at tiltrække mennesker til en fysisk shop! For der er helt sikkert skrevet kolossalt meget om, at internethandel blomstrer i vores samfund, og at kurven udelukkende er opadgående. Men jeg er fuldstændigt sikker på, at hvis jeg kan indrette nogle imødekommende shops, hvor der er formidabelt at være, kan jeg tiltrække & beholde min kommende købere. Jeg forstiller mig, at eks. par vil komme på besøg i min butik, hvor de sammen shopper dildoer og glidecreme. Besøget skal på den måde være en kæresteoplevelse. En dejlig oplevelse man får sammen som kærestepar. Besøget skal på den vis bidrage til at spice samlivet op… Hvilket en shop på nettet på ingen som helst måde ville formå at matche…