Der er adskillige kærestepar, som har rigtig meget erfaring med, hvad en penispumpe kan udrette.

En hel del forskere taler om, at vores liv ik er sammenlignligt med par forhold. Vi har alt for travlt med at jage det perfekte liv til, at der er tid til sex i hverdagen. & som konsekvens af det ovenstående er der fantastisk mange kæreste forhold, der ikke klarer sig. Jeg er ikke i tvivl om, at den mest skønne løsning på denne problemstilling er kærtegn. At man prioriterer at sætte tid af til at være sammen som kærestepar. Jeg vil derfor iværksætte en shop, der skal være forhandler af sex legetøj som for eks. we vibe » http://www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html,, en penispumpe » http://www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html, og tenga » http://www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html,. Mit ønske er, at ting såsom we vibe, en penispumpe og tenga kan hjælpe par til at genfinde deres foreskelse, og derved undgå, at de ender deres kæresteforhold. For jeg føler inderligt, at det er så forfærdelig sørgeligt, at skilsmisse antallet er så høj i dag. Jeg er uhelbredelig romantiker & tror på den eneste ene. & jeg er overbevist om, at det er de umiddelbart ubetydelige ting i hverdagslivet, der gør forskellen!

Jeg har også selv været bundet af et par forhold i fantastisk mange år. Så jeg kender udmærket til når man oplever, at forelskelsens rus forsvinder stille og roligt og dagligdagens pligter tager over. Men jeg vil ligeledes argumentere for, at man i fællesskab aktivt kan arbejde henimod at få nærværet og nærheden tilbage. Dét kan man eksempelvis gøre gennem produkter såsom we vibe, en penispumpe og tenga. We vibe, en penispumpe & tenga er blot få eksempler på sexlegetøj, der findes usandsynligt mange forskellige varer. Det vigtigste er, at man som par finder lige nøjagtig dét, man bedst kan lide. Mit ønske er at indrette min shop sådan, at besøget i sig selv er en rar oplevelse. Min tanke er, at man kan tage på visit sammen i min forretning, og dele et par timer sammen som ægtepar. Oplevelsen skal på den måde bidrage til at bringe ægtefolk tættere på hinanden. For jeg tror på, at selv en forholdsvis simpel ting kan gøre en rigtig stor forskel.