Erotik & sex i parforholdet

Erotik ind i vores parforhold kunne min kæreste og mig godt tænke os at få, så vi har set os om i en forretning med sexlegetøj sammen for at anskaffe nogle forskellige ting, blandt andet en ny dildo, som kan hjælpe os med at få det gode sexliv tilbage. Det er ikke ret ofte, at vi har sex, og hvis vi endelig har, er det lidt kedeligt, og pga. det forsøger vi at anvende sexlegetøj, så vi kan få lysten til sex tilbage. Det eneste sexlegetøj, vi var i besiddelse af forinden, var en dildo, der ej duede længere. Min fyr elsker erotik, men han har haft yderst travlt på jobbet, så sexlivet er ej det samme mere. Faktisk har han altid, så vidt jeg husker, elsket forspillet, og han kan godt lide at se mig masturbere ved brug af en dildo, lige idet vi er ved at gå i gang med at have sex.

Vi var inde i shoppen, der solgte sexlegetøj foruden anden erotik her den anden dag, og der spenderede vi penge på en masse divergerende ting. Ting til mig, som eksempelvis en dildo, og ting til ham, foruden nogle ting, som vi begge to kan nyde, anskaffede vi os. Særdeles sexet at se på sexlegetøj med min kæreste var det, så vi fik faktisk lyst til straks at tage hjem for at have sex.

Vil I vide noget? Det gjorde vi!